Ζούρος: «Η μία ομάδα μαχόταν στο γήπεδο, η άλλη απλά υπήρχε»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ζούρος: «Η μία ομάδα μαχόταν στο γήπεδο, η άλλη απλά υπήρχε»

bet365

Ο προπονητής του Περιστερίου winmasters αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του από τον Άρη.

Ο Ηλίας Ζούρος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε, «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη γιατί το ματς το κέρδισε αυτός που το ήθελε παραπάνω. Δεν βρεθήκαμε στο γήπεδο, η ομάδα του Περιστερίου δεν ήταν στο γήπεδο και θα έλεγα πνευματικά. Για να παίξεις μπάσκετ πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Δυστυχώς ήταν το δεύτερο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα με μεγάλη πίεση και σε μια δύσκολη έδρα. Θα προσπαθήσω να βρω γιατί έγινε αυτό.

Συγχαρητήρια στον κόσμο για την καταπληκτική ατμόσφαιρα. Είναι όμορφο να παίζεις στο Αλεξάνδρειο. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε, ευτυχώς έχουμε ρεπό στην Ευρώπη και θα ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και θα δουλέψουμε για να προχωρήσουμε στο Πρωτάθλημα και στην Ευρώπη».

Ερωτηθείς για την επίδραση του Μποχωρίδη στο παιχνίδι του Άρη, είπε: «Είναι σημαντικό στην ψυχολογία της ομάδας, ο Μποχωρίδης είναι ένας παίκτης με πολύ καλή ποιότητα και με ποικιλία κινήσεων. Επαναλαμβάνω ότι το ματς το κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο γιατί μια ομάδα πάλευε και μαχόταν και μία άλλη απλά ήταν στο γήπεδο. Και το λέω αυτό γιατί οι παίκτες του Περιστερίου έδειξαν χαρακτήρα παντού, αλλά σήμερα, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί, δεν παρευρεθήκαμε και κυρίως πνευματικά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα