Σερέλης: «Μας "πλήγωσε" ο Λάνγκφορντ, ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Κάτια Πετροπούλου
Σερέλης: «Μας "πλήγωσε" ο Λάνγκφορντ, ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην μεγάλη εμφάνιση που έκανε ο Κιθ Λάνγκφορντ κόντρα στο Λαύριο και τόνισε πως είναι ικανοποημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ωστόσο, η ομάδα του θέλει ακόμα βελτίωση.

Ο προπονητής του Λαυρίου είπε στη Συνέντευξη Τύπου: «Kαλησπέρα. Σήμερα ερχόμενοι εδώ, περιμέναμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα επιπέδου BCL. Θέλαμε να δούμε πως η ομάδα μας μετά το πολύ καλό ξεκίνημα που έχει κάνει στο πρωτάθλημα θα μπορούσε να ανταποκριθεί απέναντι στην ΑΕΚ.

Θεωρώ ότι αμυντικά κάναμε πάρα πολύ καλή προσπάθεια σε αρκετούς τομείς. Τα πήγαμε αρκετά καλά, είχαμε ένα πλάνο, το οποίο λειτούργησε και δεν δεχτήκαμε πολλούς πόντους. Προφανώς ο Λάνγκφορντ για άλλη μία φορά - εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά το έχει καταφέρει σε πολύ υψηλότερο επίπεδο, με πολύ καλύτερες ομάδες - σκόραρε 33 πόντους και μας... πλήγωσαν. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που ήμασταν αρκετά καλοί και φρέσκοι, μάς είχε βάλει 20 πόντους από τους 37 της ΑΕΚ και νομίζω ότι ένα πολύ μεγάλο σημείο του παιχνιδιού κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου που δεχθήκαμε ένα σερί 0-7 από τον Λάνγκφορντ, ενώ είχαμε και δύο φάουλ να δώσουμε δεν παίξαμε έξυπνα. Εκεί φάνηκε η απειρία μας.

Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο έχουμε κάνει αρκετά λάθη επιθετικά απέναντι στη δυνατή άμυνα της ΑΕΚ, οπότε πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε στο βίντεο, για να δούμε πώς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξερχόμαστε, να παίζουμε και εμείς σωστά απέναντι στις άμυνες. Και συνεχίζουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα, η οποία είναι αρκετά καλή, πάρα πολύ καλή μέχρι τώρα θα το ξαναπώ, όμως, όπως το λέω κάθε εβδομάδα, ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα απολύτως πρέπει να έχουμε τα κεφάλια μας μέσα, να είμαστε πολύ ταπεινοί και συγκεντρωμένοι, γιατί οι νίκες που θα χρειαστούν για να σταθούμε στην κατηγορία, θα είναι σίγουρα πάνω από οκτώ.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ, και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, και ελπίζω πραγματικά και η ομάδα μου, αν συνεχίσει με την ίδια δύναμη και την ίδια προσπάθεια στην προπόνηση, να μπορεί να είναι πιο ανταγωνιστική σε παιχνίδια, όπως το σημερινό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα