Σερέλης: «Δεν είναι είδηση ότι ο Λάνγκφορντ είχε 33 πόντους» (vid)

Σερέλης: «Δεν είναι είδηση ότι ο Λάνγκφορντ είχε 33 πόντους» (vid)

Σερέλης: «Δεν είναι είδηση ότι ο Λάνγκφορντ είχε 33 πόντους» (vid)

Ο Χρήστος Σερέλης αστειεύτηκε με την εμφάνιση του Κιθ Λάνγκφορντ, λέγοντας πως το Λαύριο έκανε καλύτερο ρεκόρ από άλλες ομάδες, αφού ο Αμερικανός είχε 33 πόντους σε 36 λεπτά!

Ο προπονητής του Λαυρίου είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Η ΑΕΚ ήταν πολύ δυνατή στην άμυνα. Φανταστείτε ότι ο Σαντ-Ρος έπαιξε περίπου 36 λεπτά. Στην ουσία ήταν "κλειδί" για τη νίκη της ΑΕΚ, γιατί έπαιξε πολύ καλά στα πόιντ γκαρντ μας, έπαιζε όπου χρειάστηκε άμυνα. Όλη η ομάδα ήταν πολύ δυνατή και το περιμέναμε. Θεωρώ πως κι εμείς ήμασταν καλοί στην άμυνα σήμερα, σε γενικές γραμμές ήμασταν στο πνεύμα του αγώνα, αλλά επιθετικά, στην πίεση που δεχτήκαμε, δεν μπορούσαμε να βρούμε τις φάσεις, για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να έχουμε ψυχολογία. Συνεχίζουμε.

Ότι έβαλε ο Λάνγκφορντ 33 πόντους δεν είναι είδηση. Μπορεί να βάζει όσους θέλει. Μπορώ να πω ότι αφού έβαλε 33 πόντους σε 36-37 λεπτά, κάναμε καλύτερο ρεκόρ από άλλες ομάδες (γέλια). Ήταν σχετικά μια καλή προσπάθεια, με λάθη βέβαια, αλλά από αυτά πρέπει να μαθαίνουμε για τη συνέχεια».

Για το 5-3 ρεκόρ του Λαυρίου, ανέφερε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το 5-3. Αλλά και σήμερα, γιατί δείξαμε σε κάποια σημεία, πως, παρά την νεανική ομάδα που έχουμε και το ότι έπρεπε προσεγγίσουμε κι αμυντικά το παιχνίδι, για να νικήσουμε, το κάναμε αρκετά καλά. Έχουμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Ούτως ή άλλως ξέρουμε πως το επίπεδό μας δεν είναι ίδιο με της ΑΕΚ».