Κώττας: «Δύσκολο ματς με Κολοσσό, πολύτιμη η στήριξη του κόσμου»

Gazzetta team
Κώττας: «Δύσκολο ματς με Κολοσσό, πολύτιμη η στήριξη του κόσμου»

bet365

Ο Θωμάς Κώττας μίλησε για την δύσκολη αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου (23/11, 15:45) και ζήτησε την στήριξη του κόσμου του Ιωνικού.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Δύσκολη δοκιμασία

Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Basket League.

Επιστροφή στα εντός έδρας παιχνίδια για εμάς. Το ματς του Σαββάτου με τον Κολοσσό H Hotels είναι σίγουρα πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, όπως και όλα όσα δίνουμε κόντρα σε ομάδες με παρόμοιους στόχους.

Πρόκειται για μία σκληρή και ποιοτική ομάδα, που προέρχεται από εντός έδρας ήττα και θα έχει σίγουρα μεγάλη θέληση για τη νίκη. Μας είχε νικήσει για το Κύπελλο και ξέρουμε ότι πρέπει να περιμένουμε μία δύσκολη δοκιμασία.

Θεωρώ πως θα είμαστε στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας γι' αυτό το παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα μας στο ΟΑΚΑ. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, γιατί η στήριξή του είναι πάντα πολύτιμη με την πολύ ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα