Έκανε προπόνηση ο Φιτζπάτρικ κι ελπίζει να παίξει με Περιστέρι

Έκανε προπόνηση ο Φιτζπάτρικ κι ελπίζει να παίξει με Περιστέρι

Gazzetta team
Έκανε προπόνηση ο Φιτζπάτρικ κι ελπίζει να παίξει με Περιστέρι

bet365

Ο Τοαρλίν Φιτζπάτρικ συμμετείχε στην προπόνηση του Άρη κι ελπίζει να ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης δελτίου του για να κάνει ντεμπούτο στον αγώνα (24/11, 17:00) με το Περιστέρι.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου θα βρεθεί και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ: «Ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (21/11) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι (24/11, 17:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Παρών στο «Nick Galis Hall» ήταν και ο Toarlyn Fitzpatrick, ο οποίος έφτασε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα προπονήθηκε για πρώτη φορά, υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου και των συνεργατών του. Ο Αμερικανός παίκτης έχει υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και είναι σε εξέλιξη οι προσπάθειες για την έκδοση του δελτίου του, προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στον κυριακάτικο αγώνα.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό. Από την προπόνηση απουσίασε, για προληπτικούς λόγους (λόγω των στομαχικών διαταραχών που είχε χθες), ο Vladimir Dragicevic, ο οποίος, όμως παραβρέθηκε στο γήπεδο.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση video. Αύριο (22/11), οι «κίτρινοι» θα γυμναστούν μια φορά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα