ΚΑΕ Άρης: Οι δεσμεύσεις πήγαν περίπατο και το «χάος» παραμένει

ΚΑΕ Άρης: Οι δεσμεύσεις πήγαν περίπατο και το «χάος» παραμένει

Βασίλης Βλαχόπουλος
ΚΑΕ Άρης: Οι δεσμεύσεις πήγαν περίπατο και το «χάος» παραμένει

bet365

Δραματική είναι η κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης καθώς αποδεικνύεται η αδυναμία του Δημήτρη Γουλιέλμου να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις του, βάσει της επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε την περασμένη εβδομάδα.

Ευρωλίγκα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είχε μια σειρά επαφών με τους συνεργάτες του. Δεν έγινε καμία πληρωμή, αντιθέτως κατέστη σαφές ότι η ρευστότητα της εταιρίας εξαρτάται αποκλειστικά από τα εμπορικά έσοδα. Αυτή η διαπίστωση υπάρχει πλέον στο μυαλό όλων στην ΚΑΕ. Ο κ. Γουλιέλμος ξεκάθαρα δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές ανάγκες, παρά τις δεσμεύσεις του στην ανακοίνωση της ΚΑΕ, την περασμένη εβδομάδα. Μοναδική πηγή εσόδων είναι τα χρήματα που συγκεντρώνει ο ΑΣ μέσα από τις δράσεις του.

Γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου δεν καταβλήθηκε το ποσό που απαιτούνταν για την έκδοση ενημερότητας, παρότι τουλάχιστον το μισό μέρος καλύφθηκε από τον ΑΣ. Για τον ίδιο λόγο δεν «έκλεισε» ο διακανονισμός με τον Κάιλ Ουίβερ για να αρθεί το ban από τη ΦΙΜΠΑ. Υπό αυτές τις συνθήκες και με πρωτοβουλία του προέδρου της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου, έγιναν επαφές με επιφανείς παράγοντες της ομάδας ούτως ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα, τουλάχιστον για να εξασφαλιστεί η ενημερότητα και να μη χρειαστεί μεγαλύτερο ποσό στο τέλος του μήνα.

Την ίδια ώρα, στον Άρη περιμένουν την άφιξη του Τοαρλίν Φιτζπάτρικ στη Θεσσαλονίκη. Ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ έχει συμφωνήσει αλλά δεν θα παίξει με το Περιστέρι γιατί δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, δεδομένης της αδυναμίας ανάκτησης του δικαιώματος μεταγραφών αλλά και έκδοσης δελτίου. Η κατάσταση είναι χαοτική στην ΚΑΕ και είναι προφανές ότι πρέπει πλέον να δρομολογηθούν εξελίξεις για την επόμενη (διοικητικά) μέρα της εταιρίας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα