ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο: Εισιτήρια από 5 ευρώ και 1+1 δώρο VIP

ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο: Εισιτήρια από 5 ευρώ και 1+1 δώρο VIP

ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο: Εισιτήρια από 5 ευρώ και 1+1 δώρο VIP

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με το Ρέθυμνο (23/11 15:45) για την 8η  αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League, με την ασπρόμαυρη ΚΑΕ να ενημερώνει για την διάθεση των εισιτηρίων.    

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 15:45, ο ΠΑΟΚ δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο το Ρέθυμνο για την 8η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Από σήμερα, κυκλοφορούν τα εισιτήρια της αναμέτρησης, με τις τιμές να ξεκινούν από 5€!

Παράλληλα, στις κατηγορίες VIP Gold και VIP Lounge ΑΝΑΔΟΜΩ και μόνο για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο, όποιος αγοράζει ένα εισιτήριο, παίρνει δωρεάν ακόμα ένα (1+1) και εξασφαλίζει την είσοδο του στην αναβαθμισμένη Αίθουσα Lounge του PAOK Sports Arena (στο χώρο όπου στεγάζεται το μουσείο της ομάδας μπάσκετ), για να ζήσει την εμπειρία του αγώνα μαζί με την οικογένεια του ΠΑΟΚ, απολαμβάνοντας παροχές όπως το open bar catering.

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και για αγορά εισιτηρίων αποκλειστικά από το “PAOK Sports Arena”.

tik.png

*Ισχύουν τα εισιτήρια διάρκειας

Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία… 

-PAOK Sports Arena

Τετάρτη (20/11): 12:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Zaragoza
Πέμπτη (21/11): 10:00-18:00
Παρασκευή (22/11): 10:00-18:00
Σάββατο (23/11): 11:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα

-Online μέσω του δικτύου της Ticketmaster από σήμερα μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδω

-Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ.