Από πέντε ευρώ τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο

Από πέντε ευρώ τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο

Gazzetta team
Από πέντε ευρώ τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο

bet365

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα (23/11,15:45) με το Ρέθυμνο στο PAOK SPORTS ARENA όπου το μεγαλύτερο μέρος αυτών κοστίζει 5 ευρώ.

Στην ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει ότι… «Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 15:45, ο ΠΑΟΚ δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο το Ρέθυμνο για την 8η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Από σήμερα, κυκλοφορούν τα εισιτήρια της αναμέτρησης, με τις τιμές να ξεκινούν από 5€!

Παράλληλα, στις κατηγορίες VIP Gold και VIP Lounge ΑΝΑΔΟΜΩ και μόνο για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο, όποιος αγοράζει ένα εισιτήριο, παίρνει δωρεάν ακόμα ένα (1+1) και εξασφαλίζει την είσοδο του στην αναβαθμισμένη Αίθουσα Lounge του PAOK Sports Arena (στο χώρο όπου στεγάζεται το μουσείο της ομάδας μπάσκετ), για να ζήσει την εμπειρία του αγώνα μαζί με την οικογένεια του ΠΑΟΚ, απολαμβάνοντας παροχές όπως το open bar catering.

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και για αγορά εισιτηρίων αποκλειστικά από το «PAOK Sports Arena».

Στην ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε ότι είναι δωρεάν η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα