Η συνάντηση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η διαχείριση μιας δύσκολης κατάστασης

Η συνάντηση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η διαχείριση μιας δύσκολης κατάστασης

Gazzetta team
Η συνάντηση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η διαχείριση μιας δύσκολης κατάστασης

bet365

Η σημερινή (18/11) συνάντηση των μελών του δ. σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τη συντονιστική επιτροπή και εκπροσώπους των συνδέσμων είχε ξεκάθαρο στόχο, την ενημέρωση της κατάστασης που επικρατεί και της ανάγκης περαιτέρω συσπείρωσης για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έρχονται.

Ένα μέρος αυτών σχετίζεται με τις περσινές οφειλές καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα διακανονισμού αυτών με συνέπεια οι παίκτες (αν δεν το έχουν ήδη κάνει) να ετοιμάζονται να ακολουθήσουν τη νομική οδό για τη διασφάλιση των χρημάτων τους. Ο ΠΑΟΚ ήδη έχει να αντιμετωπίσει το ban της FIBA λόγω των οφειλών στον Γιανίκ Μορέιρα, ενώ οι Φιλ Γκος-Ουίλιαμ Χάτσερ έχουν προειδοποιήσει ότι θα πράξουν το ίδιο σε περίπτωση που δεν εισπράξουν τα οφειλόμενα. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Αθηναίου, Αντώνη Κόνιαρη. Αυτό σημαίνει ότι, στο ενδεχόμενο που η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν βάλει τα πράγματα σε μια σειρά ούτως ώστε να τα διακανονίσει, αυτά θα έρθουν υπό τη μορφή χιονοστιβάδας.

Αυτός ήταν ένας από τους λόγους της σημερινής (18/11) συνάντησης των μελών του δ. σ. της ΚΑΕ, των αντίστοιχων της συντονιστικής επιτροπής και εκπροσώπων των οργανωμένων συνδέσμων. Κατά γενική ομολογία, οι τελευταίοι στήριξαν περισσότερο από κάθε άλλον τη φετινή προσπάθεια με τη μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας τα οποία έχουν ξεπεράσει τα 2.000. Αποφασίστηκε μια σειρά δράσεων με απώτερο σκοπό την οικονομική στήριξη της εταιρίας. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε επί της συνάντησης ότι… «στη διάρκεια της δίωρης συνάντησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την συντονιστική επιτροπή και εκπροσώπους συνδέσμων του ΠΑΟΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα στο «Παλατάκι», έγινε εκτενής και ξεκάθαρη συζήτηση για την σημερινή κατάσταση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και της ομάδας. Υπήρξε μάλιστα και η υπόσχεση για στήριξη σε κάθε επίπεδο, στην προσπάθεια και της ομάδας μπάσκετ, αλλά και της διοίκησης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα