Το πρώτο... ΑΕΚτζήδικο «καπέλο» και η πιο εύλογη απορία!

Αντώνης Καλκαβούρας Αντώνης Καλκαβούρας
Το πρώτο... ΑΕΚτζήδικο «καπέλο» και η πιο εύλογη απορία!

bet365

Ο Αντώνης Καλκαβούρας επιχειρεί τον καθιερωμένο απολογισμό της 7ης αγωνιστικής στην ΕΚΟ Basket League, απονέμει τα πρώτα «κιτρινόμαυρα» εύσημα σε διοίκηση και προπονητή κι έχει υστερόγραφα για τον Πεδουλάκη. Η «ανεπίτρεπτη» γκέλα του Προμηθέα και η μπασκετική «σταθερά» του Περιστερίου.

Ελλάδα - Φινλανδία με Super Derby προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για πρώτη φορά, δεν ξέρω κι εγώ πραγματικά μετά από πόσα χρόνια (ίσως να μην έχει συμβεί και ποτέ), η συμπλήρωση του 2ου μήνα της αγωνιστικής περιόδου, θα βρει τον πάγκο και των δύο «αιωνίων» χωρίς τον προπονητή που έχτισε τις ομάδες το καλοκαίρι που μας πέρασε. Κι αν ο Ντέϊβιντ Μπλατ μας χαιρέτησε πριν περάσουν 48 ώρες από το "πατατράκ" της πρεμιέρας από την Βιλερμπάν, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν κατάφερε να «κλείσει» 60 αγωνιστικές μέρες στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Θα μου πείτε τι δουλειά έχει ο Ολυμπιακός στην εξίσωση από την στιγμή που δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα; Δεν έχετε άδικο, απλά είναι τόσο εντυπωσιακή η σύμπτωση που άξιζε να αναφερθεί. Αν κρίνουμε πάντως από τη νοοτροπία που κακώς χαρακτηρίζει τις περισσότερες διοικήσεις των ελληνικών συλλόγων, στο ταμείο ανεργίας θα έπρεπε τώρα να βρίσκεται και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά το χειρότερο ξεκίνημα της ΑΕΚ επί των ημερών του Μάκη Αγγελόπουλου.

Όπως επισημάνθηκε και από αυτή την εδώ τη στήλη, στην «Ένωση» το καλοκαίρι έγιναν λάθη που «πληρώθηκαν» με το «καλησπέρα» στη νέα σεζόν, αλλά το σημαντικότερο απ' όλα, ήταν η μνημειώδης ψυχραιμία αλλά και η στήριξη που επέδειξε η διοικητική ηγεσία της «βασίλισσας» (Αγγελόπουλος και Κουτάς) στο πρόσωπο του προπονητή.

«Θα το γυρίσουμε πολύ γρήγορα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και να δεις που θα βγούμε και πρώτοι στον όμιλο του BCL», δεν δίστασε να προβλέψει ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού «δικεφάλου του Νότου» σε κατ' ιδίαν συζήτηση που είχαμε μετά το σοκ του Ρεθύμνου. «Δεν σου δίνεται κάθε μέρα η δυνατότητα να κοουτσάρεις ένα παιχταρά σαν τον Λάνγκφορντ και δεν μπορούσαμε να μην τον πάρουμε όταν μας προτάθηκε! Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε τον τρόπο να τον αξιοποιήσουμε, ελαχιστοποιώντας τις ανορθογραφίες που προκύπτουν στην "χημεία" μας!», μου είχε εκμυστηρευτεί ο 44χρονος τεχνικός μετά τη νίκη-οξυγόνο της ομάδας με την Αντβερπ.

Και πραγματικά, όση πίεση κι αν δέχτηκε ο coach Παπαθεoδώρου (πιστέψτε με ήταν μεγάλη), όσα λάθη κι αν έκανε, δεν έχασε ποτέ την πίστη στις δυνάμεις του και στο δεύτερο ή στο τρίτο πλάνο που κατάρτισε για να βελτιώσει το αρχικό αποτέλεσμα. Η διοικητική στήριξη ήταν σίγουρα μεγάλο μαξιλαράκι, ωστόσο η δουλειά στην προπόνηση, η συζήτηση με τους παίκτες και με τον καθένα ξεχωριστά, αλλά και η προσπάθεια που ξεκίνησε μέσα από την άμυνα κι έφτασε και στην επίθεση με την έκρηξη του Κιθ Λάνγκφορντ, δείχνει ότι οι δυσκολίες ωρίμασαν τον Βυρωνιώτη τεχνικό. Και αυτό είναι και το φυσιολογικό άλλωστε...

Επομένως, μπράβο στην διοίκηση της ΑΕΚ (3-4) για την στήριξη και στον Ηλία για την αντίδραση. Η μετά Ρεθύμνου εικόνα των «κιτρινόμαυρων» θέλει την «Ένωση» να μετράει ένα 6/6 σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και BCL, με το μέσο παθητικό της ομάδας να έχει κατέβει στους 59,5 πόντους ανά αγώνα, σε σχέση με τους 80,4 που δεχόταν στους επτά πρώτους αγώνες (ρεκόρ 2-5).

Επιπροσθέτως, ο τραυματισμός του Ρέϊ, απελευθέρωσε τον τρόπο παιχνιδιού του Κιθ Λάνγκφορντ (μ.ο. 20,8π. στο 6/6), ενω η επιστροφή του Στέφαν Γιάνκοβιτς καθώς και οι τελευταίες προσθήκες (Μάριο Τσάλμερς και Βλάντο Γιάνκοβιτς) αφήνουν αισιοδοξία για ακόμη μεγαλύτερη σταθεροποίηση στην απόδοση της ομάδας.

Το δείγμα του Ιβανοφείου ήταν ένα ακόμη βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, με το τελικό 77-68 να οφείλεται στο συνδυασμό της αμυντικής δουλειάς (ο «Γηραιός» σούταρε με 38% εντός πεδιάς) και του συνεχιζόμενου επιθετικού οίστρου του 36χρονου Αμερικανού guard που έβγαλε "35άρι" και υπέγραψε φαρδιά-πλατιά το πρώτο εφετινό "διπλό" στο πρωτάθλημα.

Από 'δω και στο εξής, οι επικριτές του εφετινού project μπορούν κάλλιστα να κρίνουν. Πλέον η ΑΕΚ δείχνει ομάδα με τα όλα της, επομένως έχει τα αγωνιστικά «όπλα» να αντικρούσει την οποιαδήποτε κακόβουλη κριτική.

Με μόλις 10 ασίστ και 11 λάθη και με 19,2% στα τρίποντα (5/19), ο Ηρακλής (3-4) πάλι καλά που πάλεψε το ματς. Η «χημεία» των πρώτων αγωνιστικών φαίνεται να έχει κάνει φτερά και ο Γιάννης Καστρίτης καλείται να δώσει μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα στην ομάδα. Αν εξαιρέσουμε το επερχόμενο ματς με τους πρωταθλητές στο ΟΑΚΑ, οι «κυανόλευκοι» έχουν μπροστά τους 11 τελικούς μέχρι το τέλος Φλεβάρη.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός (7-0) έβγαλε αξιοσημείωτη αντίδραση μετά την γκέλα με την Άλμπα και με την 4η σερί «κατοστάρα» (και 5η στα τελευταία 6 ματς) κόντρα στον Ιωνικό (4-3), έδειξε αποφασισμένος να αφήσει πίσω του το απογοητευτικό αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας στην Euroleague.

O υπηρεσιακός (;) Γιώργος Βόβορας δεν άφησε κανέναν στο παρκέ πάνω από 24 λεπτά και είδε τους Μήτογλου (14π. & 10ρ.), Παππά (12π., 6ασ. & 2κλ.) και Ράϊς (21π. & 2ασ. με 4/6 τριπ.) να έχουν κέφια και να δείχνουν πρώτοι τον δρόμο προς την αλλαγή σελίδας.

Η εβδομάδα που ακολουθεί και τα αποτελέσματα σε Κάουνας και Μόναχο θα δείξουν κατά πόσο ο πρώην συνεργάτης του Πεδουλάκη (απομακρύνθηκε για 3η φορά από τον πάγκο του «τριφυλλιού», χωρίς να του δοθεί η απαραίτητη πίστωση χρόνου) μπορεί να κουμαντάρει ικανοποιητικά την ομάδα και φυσικά θα κρίνει αν το ταρακούνημα των τελευταίων ημερών, έκανε καλό ή όχι στους «πράσινους».

Από το τελικό 107-71, κρατήστε την διάθεση στην άμυνα που αποτυπώνεται από τα 11 κλεψίματα και από το παθητικό των μόλις 44 πόντων στα πρώτα 28 λεπτά, τις 24 ασίστ και τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας (59,5% διπ. με 25/42 & 53,8% τριπ. με 14/26).

Μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες και δύο ήττες στις λεπτομέρειες, η επίσκεψη των Νικαιωτών στο ΟΑΚΑ ισοδυναμούσε με αγωνιστικό ρεπό, υπό την έννοια ότι ο Νίκος Βετούλας, πολύ φυσιολογικά, δεν πίεσε τους παίκτες του για μία αχρείαστη υπέρβαση δυνατοτήτων.

Μοιραία, πλην του άκρως αποτελεσματικού Λουκά Μαυροκεφαλίδη (23π. με 4/8 τριπ.) και του ορεξάτου Τζαμάλ Τζόουνς (16π.), οι νεοφώτιστοι δεν μπορούσαν να περιμένουν κάτι περισσότερο από μία βαριά ήττα, από την στιγμή που σούταραν με 35,6% (21/59 σουτ) εντός πεδιάς.

Κατά συνέπεια, ο κόσμος ασχολήθηκε περισσότερο με την επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου (4π., 6ρ. & 3ασ. με 2/8 σουτ) μετά από δύο χρόνια στο ΟΑΚΑ (ακούστηκαν ορισμένες χλιαρές αποδοκιμασίες) και φυσικά η επανεμφάνιση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη (1π. & 1ασ. με 0/4 σουτ σε 9'35"), μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από τα γήπεδα.

Το Περιστέρι (6-1) απάντησε με ένα νικηφόρο 3/3 σερί (σε Κύπελλο, BCL και πρωτάθλημα) και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (2-5), έδειξε μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα και διατήρησε - ευκολότερα απ' ότι δείχνει το τελικό 80-75 - εντός έδρας αήττητο στην Α1 Κατηγορία. Η καλύτερη άμυνα στην EKO Basket League (μ.ο. 68,4π.) είχε δεχθεί μόλις 49 πόντους στο 34ο λεπτό, ενώ είχε φτάσει την διαφορά στο +24, χωρίς να πάρει ουσιαστική επιθετική βοήθεια από τα πρώτα «βιολιά» της, τον Χάτσερ και τον Γκρέϊ (είχαν μαζί 10π. με 3/15 σουτ).

Ο τελειομανής Ηλίας Ζούρος, που μέχρι τώρα και τηρουμένων των αναλογιών, παρουσιάζει μία εξαιρετική μπασκετική εικόνα στα δυτικά προάστια, είναι σίγουρο ότι εκνευρίστηκε πολύ περισσότερο με τα 16 λάθη και τα δέκα λιγότερα ριμπάουντ, απ' όσο χάρηκε με τις 22 ασίστ (ο Ξανθόπουλος είχε 9), πολλώ δε μάλλον με την χαλάρωση των τελευταίων 132 δευτερολέπτων, οπότε και το +18 έγινε +5!

Στον «δικέφαλο του Βορρά», ο Κώστας Χαραλαμπίδης κρατάει την μαχητικότητα των παικτών που «κυνήγησαν» κι ισορρόπησαν ένα παιχνίδι των 25 πόντων, ωστόσο, είναι προφανές ότι στο ρόστερ δεν έχει την ποιότητα των προηγούμενων χρόνων, για να μπορεί να πετύχει κάτι περισσότερο από την εύκολη παραμονή, άντε και την οριακή είσοδο στην 8άδα. Ειδικότερα λόγω και της αχρείαστης φέτος συμμετοχής στο BCL.

Οι χαμηλές δυνατότητες της ομάδας, έχουν κρατήσει χαμηλά τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, που δεν είναι ο παίκτης που θα την πάρει στους ώμους του, αλλά σίγουρα και παρά την ηλικία του (τον άλλο μήνα κλείνει τα 37), δεν είναι και ο παίκτης που βλέπουμε φέτος (μ.ο. 7,7π. & 5,2ρ. με 29,1% εντός πεδιάς και 16/55 σουτ).

Το Λαύριο (5-2) πέρασε για δεύτερη φορά φέτος νικηφόρα από το Φάληρο (νίκησε στην πρεμιέρα τον Ιωνικό) κι από 'κει που στήθηκε στην αφετηρία της EKO Basket League για να αποφύγει τον υποβιβασμό, μετά από 7 αγωνιστικές, φιγουράρει στην 2η θέση μαζί με τον Προμηθέα και ισοφάρισε το καλύτερο ξεκίνημα της σύντομης ιστορίας του στην Α1 Κατηγορία.

Το 77-71 επί του Πανιωνίου (2-5) είχε την υπογραφή του ΝτεΚόζι (22π., 8ρ. & 2κλ.), που μαζί με τον Γκλιν Ουότσον (50% στα τριπ. με 17/34), δικαιώνουν απόλυτα τον Χρήστο Σερέλη. Ο Λαυριώτης τεχνικός βγάζει κάθε χρόνο λαγούς από το καπέλο του στην επιλογή των ξένων, ενώ φέτος η ομάδα του παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση στην άμυνα και έχει κατεβάσει το μέσο παθητικό της σχεδόν κατά 30 πόντους (74,3π.) μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, που δέχτηκε κατά μ.ο. 103 πόντους!

Η διακοπή φαίνεται ότι αποσυντόνισε τους «κυανέρυθρους», που με 41,9% στα σουτ και 57,9% στις βολές σε εντός έδρας παιχνίδι, δεν μπορούσαν να είναι ανταγωνιστικοί. Ο Λίνος Γαβριήλ, που έμεινε ικανοποιημένος μόνο από το ντεμπούτο του Ταϊρίκ Ντουρέν (18π.), έχει να λύσει δύο πολύ σοβαρά προβλήματα: την υστέρηση της ομάδας του στα ριμπάουντ (14η με μ.ο. 29,1) και τα υπερβολικά λάθη στα οποία υποπίπτει (1η με μ.ο. 15,8).

Στην Κρήτη, το Ρέθυμνο (2-5) «πιστοποίησε» την ανοδική πορεία που διανύει πετυχαίνοντας μία νίκη που ίσως έχει μεγαλύτερη αξία κι από την πρώτη στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ!

Το 70-63 απέναντι στον Ευρωπαίο Προμηθέα (5-2), που έμεινε σχεδόν 16 πόντους κάτω από την συνήθη παραγωγικότητά του (μ.ο. 78,4π.), δείχνει ότι η δουλειά του Βαγγέλη Ζιάγκου αρχίζει να αποδίδει, υπό την έννοια ότι οι Κρητικοί δεν τα περιμένουν πλέον όλα από τον Φράνκαμπ (13π. & 4ασ.), παρουσιάζουν εικόνα ομάδα και αρχίζουν να βρίσκουν στήριξη και από τους Έλληνες παίκτες. Άστε που καμία άλλη ομάδα με τους ίδιους στόχους, δεν θα νικήσει τους Πατρινούς.

Ο Κύπριος που έχει πάρει ελληνική υπηκοότητα, Ανδρέας Χριστοδούλου (16π. & 4ρ.) και ο Μιχάλης Καμπερίδης (9π. & 2ρ. σε 14'), έδωσαν πολύτιμες λύσεις, ωστόσο η μεγάλη διαφορά έγινε από την ένταση που έβαλαν από το τζάμπολ οι γηπεδούχοι στην άμυνα, στοιχείο που τους επέτρεψε να μην απειληθούν καθόλου (η διαφορά έφτασε ακόμη και στο +17 στο 35'), από τους Πατρινούς, που ναι μεν προέρχονταν από το ταξίδι στο Μονακό, αλλά ήταν και «ψυλλιασμένοι» από την ήττα της ΑΕΚ.

Μέσα σε μία εβδομάδα, η ομάδα του Μάκη Γιατρά βίωσε την εμπειρία της μεγαλύτερης νίκης στην ιστορία της (ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του Κυπέλλου) και την πρόκριση στους "16" του Eurocup, μαζί με την πιο βαριά ευρωπαϊκή της ήττα (από τη Μονακό) και με το εφετινό "limit-down" στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Η κούραση από τα δύο διαδοχικά παιχνίδια υψηλού επιπέδου και οι συνεχείς μετακινήσεις, δεν μπορούν να αποτελέσουν σε καμία περίπτωση δικαιολογία για το αποκαρδιωτικό 31,7% εντός πεδιάς (20/63 σουτ) και για τη συνολική εικόνα του Προμηθέα στο Ρέθυμνο (Έλις, Λίποβι, Μπαμπ και Φίσερ είχαν 2/18 σουτ), που δεν συνάδει σε ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες.

Στη Λήμνο, ο Ήφαιστος (4-3) δεν άφησε κανένα περιθώριο (85-59) στον Άρη (1-6), που παρέμεινε ουραγός στην βαθμολογία γνωρίζοντας την 7η συνεχόμενη ήττα του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μετά από την αμυντική χαλάρωση της Πυλαίας και τους 94 πόντους που δέχτηκαν από τον ΠΑΟΚ, οι νησιώτες (Λιτλ 18π., Σμιθ 15π. & 3κλ.) θύμισαν και πάλι την ομάδα που «τσάκιζε κόκκαλα» στα μετόπισθεν και κράτησαν για 3η φορά φέτος τον αντίπαλό τους κάτω από τους 60 πόντους!

Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου έχει την 2η καλύτερη άμυνα στην Α1 Κατηγορία (μ.ο. 68,7π.) και σε συνολικά οκτώ ματς (μαζί με το Κύπελλο), έχει δεχθεί μόλις δύο φορές πάνω από 74 πόντους.

Στον αντίποδα, πέραν της τραγικής αγωνιστικής τους εικόνας (8ασ./19λ., 59,2% στις βολές και 26,3% στα τρίποντα) και του ορατού κινδύνου υποβιβασμού, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα για να εκδώσουν δελτία, τελούν υπό απαγόρευση μετεγγραφών λόγω των χρεών σε πρώην παίκτες τους (συμφώνησαν με τον Φιτζπάτρικ αλλά ακόμη δεν μπορούν να τον υπογράψουν) και ταυτόχρονα θέλουν να αλλάξουν και τον Σούλη Μαρκόπουλο!

Το πως, το πότε και το κυριότερο με τι χρήματα θα γίνουν όλα αυτά, αποτελούν ερωτήσεις που καλείται να απαντήσει ο μεγαλόμετοχος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος. Για την ώρα ο «πάλαι ποτέ αυτοκράτωρ» του ελληνικού μπάσκετ έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (μ.ο. 87,6π.).

Στη Ρόδο, ο Βαγγέλης Αγγέλου άλλαξε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι της Λάρισας (2-5) και η επίδραση και η έμπνευση που έδωσε στους παίκτες του, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ολική επαναφορά της ομάδας του μετά το αρχικό -12 του 6ου λεπτού (5-17). Οι Θεσσαλοί (Παρκς 19π. & 8ρ. με 8/10 σουτ) ισορρόπησαν γρήγορα το ματς, είχαν εξαιρετική δημιουργία (19ασ.) και πέτυχαν αρκετά εύκολα καλάθια (65,7% διπ.), ενώ δεν τα έχασαν όταν από το +8 (66-58) του 34ου λεπτού, βρέθηκαν στο -3 (75-78), 57 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ο Χαλκιδαίος τεχνικός έδωσε την μπαγκέτα στον Νώντα Παπαντωνίου (τον ήξερε από παιδάκι στην εποχή που ήταν μαζί με τον Γιαννάκη στο Μαρούσι), του οποίου η συνεισφορά ήταν καταλυτική. Ο 29χρονος point-guard τελείωσε το ματς με 14 πόντους και 9 ασίστ, όλα τα λεφτά όμως ήταν τα δύο τρίποντα που «έσταξε» στο τελευταίο λεπτό κι έγειρε την πλάστιγγα (83-80) υπέρ των φιλοξενουμένων.

Ο Κολοσσός (3-4), που φέτος ηττήθηκε για δεύτερη φορά εντός έδρας στις λεπτομέρειες, δείχνει ότι δεν μπορεί να παρουσιάσει συνέπεια και να πάρει το αποτέλεσμα που αναλογεί στην ποιότητα του ρόστερ του. Παρά τις 23 ασίστ και το υψηλό ποσοστό σε δίποντα (53,1%) και τρίποντα (47,8% με 11/23), έχασε την μάχη των ριμπάουντ (-10), αλλά και πολλές κρίσιμες βολές (54,1% με 13/24), με αποτέλεσμα να λυγίσει στο τέλος από την πίεση του «πρέπει».

Ο Άρης Λυκογιάννης αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην θέση "4" και να φέρει παίκτες που θα του δώσουν περισσότερα στο αμυντικό κομμάτι, το οποίο στην Ρόδο, δεν θυμίζει σε τίποτε τις ομάδες που έχουν την σφραγίδα του.

Υγ.1: Το πόσο διαφορετικά και καλύτερα μπορεί να παίξει αυτό το group παικτών χωρίς τον "Άρτζι" στον πάγκο, θα φανεί πολύ άμεσα και για την ακρίβεια κόντρα στην Ζάλγκιρις και την Μπάγερν. Δύο ματς, που ο καλός Παναθηναϊκός με στόχο τα playoffs της Euroleague, οφείλει να τα «χτυπήσει». Με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Υγ.2: Πέραν της δεδομένης μπασκετικής εκτίμησης που τρέφω στον 55χρονο τεχνικό, θεωρώ όλο αυτό που έχει γίνει εις βάρος του, πολύ άδικο για την διαδρομή και την προσφορά του στον Παναθηναϊκό. Ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε στην πιο κρίσιμη καμπή και δύσκολη στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας (όταν έφυγε ο "Ζοτς"), οδηγώντας τους «πράσινους» στο "νταμπλ" απέναντι σε έναν καλύτερο Ολυμπιακό (2013), αλλά και μία ανάσα από το Final 4 του Λονδίνου.

Υγ.3: Είναι κρίμα που δεν στηρίχθηκε ποτέ όσο του άξιζε και όσο άλλοι συνάδελφοί του και δεν του δόθηκε η πίστωση χρόνου να δουλέψει χωρίς να αιωρείται συνεχώς μία αρνητική ατμόσφαιρα πάνω από το κεφάλι του.

Υγ.4: Η εύλογη απορία που συζητιέται ευρέως στα δημοσιογραφικά γραφεία και τα μπασκετικά στέκια είναι γιατί ο ίδιος ο Αργύρης δέχτηκε για τρίτη φορά αυτή τη δουλειά, που φαινόταν από μακριά ότι είχε και πάλι ημερομηνία λήξεως... Ο καθένας λειτουργεί με βάση τον χαρακτήρα του που καθορίζει άλλωστε και τις αποφάσεις του! Ο Πεδουλάκης επομένως, ξέρει καλύτερα από τον καθένα που και αν έκανε λάθος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αντώνης Καλκαβούρας
Αντώνης Καλκαβούρας

Στην συγκεκριμένη στήλη θα βρείτε αντικειμενικά καταγεγραμμένη άποψη γύρω από τα μπασκετικά δρώμενα και μπόλικη ανάλυση, ενίοτε σε συνδυασμό και με ρεπορτάζ. Το Gazzetta, άλλωστε, μπορεί να μπήκε στην καθημερινότητα μου στη μέση της έως τώρα δημοσιογραφικής διαδρομής (2008), ωστόσο, εδώ και 13 χρόνια αποτελεί την πιο σύγχρονη και ταχύτερη πλατφόρμα ενημέρωσης και ένα μέσο στο οποίο απολαμβάνω από την πρώτη μέρα να δουλεύω. Και σίγουρα το μόνο από τα πολυάριθμα στα οποία έχω εργαστεί και εργάζομαι (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδα, περιοδικό), το οποίο εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο, σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνεται ευχάριστη εμμονή για τους αναγνώστες αλλά και για όλους εμάς τους συντελεστές. Να χαιρόμαστε λοιπόν τη νέα του έκδοσή του και να το εξελίσσουμε συνεχώς!