Καταλήγει σε Φιτζπάτρικ ο Μαρκόπουλος, ο λόγος πλέον στον Γουλιέλμο

Καταλήγει σε Φιτζπάτρικ ο Μαρκόπουλος, ο λόγος πλέον στον Γουλιέλμο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Καταλήγει σε Φιτζπάτρικ ο Μαρκόπουλος, ο λόγος πλέον στον Γουλιέλμο

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος κατέληξε στην περίπτωση του Τοαρλίν Φιτζπάτρικ, ο Αμερικανός θέλει μάλιστα να συνεργαστεί με τον Άρη και πλέον όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα διαμορφώσει τις σχετικές προϋποθέσεις ο Δημήτρης Γουλιέλμος.

Ο πρώην παίκτης των Ρεθύμνου, Χολαργού είναι μία από τις επιλογές του Σούλη Μαρκόπουλου για την αντικατάσταση του Τζόρτζε Γκάγκιτς. Ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ αγωνίστηκε πέρυσι στον Χολαργό, είχε 8.2 πόντους και 5.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με 31.7% ποσοστό ευστοχίας στο μακρινό σουτ. Φέτος, άρχισε τη σεζόν στη γαλλική Λε Πορτέλ αλλά δεν βρήκε χημεία με τον προπονητή του. Αποτέλεσμα ήταν να περιοριστεί στους 3.4 πόντους ανά αγώνα και φυσικά να λυθεί η συνεργασία μαζί του. Μάλιστα, η ευτυχής συγκυρία για τον Άρη είναι ότι ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (20/11) για μια προσωπική υπόθεσή του.

Πλέον ο λόγος ανήκει στον Δημήτρη Γουλιέλμο ο οποίος καλείται να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την απόκτηση παίκτη είτε μέσα από την άρση του ban είτε από την εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, καθώς αν δεν τακτοποιηθούν αυτές οι δύο εκκρεμότητες, δεν μπορεί να γίνει η παραμικρή κίνηση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα