Μανωλόπουλος: «Είναι λανθασμένη κάθε σύγκριση»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Είναι λανθασμένη κάθε σύγκριση»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αφιέρωσε τη νίκη του Ήφαιστου στον κόσμο της ομάδας αλλά και στον Παντελή Μπούμπουρα, ενώ αναφέρθηκε και σε μια άτοπη σύγκριση της φετινής χρονιάς με την περσινή.

«Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη, στον δάσκαλο Μαρκόπουλο. Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον κόσμο μας που ήταν καταπληκτικός για μια ακόμη φορά αλλά και στον Παντελή Μπούμπουρα ο οποίος βρέθηκε εδώ τις προηγούμενες ημέρες, ήθελε να είναι μαζί μας αλλά δεν του το επέτρεψαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όλοι ξέρουμε ότι ο Άρης περνάει μια κρίση, βρίσκεται σε δύσκολο περίοδο, έφυγε ένας παίκτης στη διάρκεια της εβδομάδας και θεωρητικά αυτό έκανε τη δουλειά μας εύκολη. Δεν είναι έτσι, γιατί είχαμε να διαχειριστούμε το πρέπει. Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε πλήρως, μπήκαμε δυνατά στον αγώνα και τον τελειώσαμε έτσι, δεν χαλαρώσαμε καθόλου κι έτσι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήμασταν σοβαροί για 40 λεπτά».

Ρωτήθηκε για τις ήττες που γνώρισε η ομάδα αλλά και για την περσινή πορεία της. «Δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα σύγκρισης κι αυτό σίγουρα δεν μπορεί να γίνει τώρα. Η χρονιά είναι διαφορετική κι αν είναι καλύτερη ή χειρότερη θα φανεί στο τέλος. Η σεζόν δεν είναι εύκολη, παίζουν και οι άλλοι. Μην τα συγκρίνουμε όλα με πέρυσι. Άλλη ομάδα η φετινή, παίζει διαφορετικά και θα έχουμε εξίσου καλή χρονιά. Όπως ισχύει με όλες τις ομάδες, έτσι κι εμείς ψαχνόμαστε στο κομμάτι της χημείας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα