ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μαρκόπουλος: «Με ενόχλησε η μηδενική επιθυμία της ομάδας μου»

Μαρκόπουλος: «Με ενόχλησε η μηδενική επιθυμία της ομάδας μου»

Μαρκόπουλος: «Με ενόχλησε η μηδενική επιθυμία της ομάδας μου»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μετά την εικόνα θλίψης που παρουσίασε ο Άρης στη Λήμνο.

Ο προπονητής των «κίτρινων» υποστήριξε ότι… «αξίζουν συγχαρητήρια στον Ήφαιστο που ήταν καλύτερος. Επέβαλε τον δικό του ρυθμό, έπαιξε σκληρή άμυνα και μας έβγαλε από τον ρυθμό του αγώνα. Δεν ανταποκριθήκαμε στην πιεστική άμυνα στο μισό γήπεδο κι αυτό μας δημιούργησε προβλήματα στη μεταφορά της μπάλας από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη. Κάναμε πάρα πολλά λάθη δίνοντας τη δυνατότητα στον αντίπαλο να βρει καλάθια στον αιφνιδιασμό. Κι όταν κάνεις τόσα λάθη σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, είναι λογικό να μην μπορέσεις να διεκδικήσεις κάτι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους παίκτες του και στην έλλειψη πάθους. «Με ενόχλησε ιδιαίτερα η διάθεση που βγάλαμε στο γήπεδο. Δεν ήταν καθόλου καλή, μηδέν επιθυμία, δεν παλέψαμε στις φάσεις με συνέπεια να φανεί πιο δυνατή η αντίπαλη ομάδα. Αυτό μας δημιουργεί προβλήματα στο πώς θα αντιμετωπίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ήταν μια κακή εμφάνιση και οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο του Άρη. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλες επιτυχίες, ιστορία και δεν μπορεί να εμφανίζεται έτσι στο γήπεδο».

Ερωτηθείς για το ρόστερ αλλά και την αναγκαιότητα ενίσχυσης, απάντησε: «Ξέρουμε ότι έχουμε προβλήματα στη σύνθεση της ομάδας, τουλάχιστον όμως αυτοί που παίζουν οφείλουν να δείξουν περισσότερο πάθος σε κάθε φάση και να φανούν πιο ανταγωνιστικοί. Σε ότι αφορά την ενίσχυση, αυτό θα το δούμε την επόμενη εβδομάδα με τους διοικούντες».

Σε ερώτηση τέλος για το ότι προκαλεί εντύπωση το ότι μια νέα ομάδα κυριαρχεί τόσο εύκολα ενός ιστορικού αντιπάλου όπως ο Άρης, είπε: «Ο Άρης δημιούργησε σπουδαία ιστορία σε μια εποχή κατά την οποία είχε μεγάλα ονόματα και σπουδαίους παίκτες. Πλέον αυτά δεν υπάρχουν και φυσικά αλλάζουν τα δεδομένα».