Βεργίνης: «Οι παλιοί φίλοι στο Λαύριο και ο αδελφικός φίλος Νίκος Αργυρόπουλος»

Gazzetta team
Βεργίνης: «Οι παλιοί φίλοι στο Λαύριο και ο αδελφικός φίλος Νίκος Αργυρόπουλος»

bet365

Ο Δημήτρης Βεργίνης σχολίασε την απόσυρση της φανέλας του Νίκου Αργυρόπουλου από τον Απόλλωνα Πατρών.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Καλησπέρα σας και πάλι μετά από ένα μικρό διάστημα διακοπής.

Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσαμε σαν ομάδα να είμαστε σε αυτή τη φάση του κυπέλλου, αλλά η διακοπή αυτή μας βοήθησε πολύ, ώστε να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Εδώ και λίγες μέρες έχουμε δύο νέους παίκτες (σ.σ. Ντουρέν και Πέτροβιτς), τους οποίους πρέπει να βάλουμε στο κλίμα της ομάδας, όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Είναι έμπειρα παιδιά και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν πολύ στη δύσκολη συνέχεια που έχει η ομάδα. Επόμενος αντίπαλος το Λαύριο, μια ομάδα που σίγουρα έχει κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και είναι πολύ ανταγωνιστική.

Το ρόστερ της αποτελείται από νέους σε ηλικία παίκτες που σημαίνει ότι βγάζουν ενέργεια τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού και με δεδομένο ότι παίζουμε στην έδρα μας, θα τα δώσουμε... όλα για να πάρουμε τη νίκη.

Όλοι στην ομάδα θέλουμε να παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι και να έχουμε το κόσμο του Πανιωνίου δίπλα μας...

Το Λαύριο είναι μια ομάδα στην οποία αγωνίστηκα μόλις για ένα χρόνο, πρόλαβα όμως να δημιουργήσω δυνατές σχέσεις και φιλίες. Είμαι χαρούμενος που θα ξαναδώ παλιούς φίλους, αλλά ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς που θα "χαμογελάσουμε".

Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα γεγονός που έλαβε χώρα στην Πάτρα το προηγούμενο Σάββατο. Ένας παλιός μου συμπαίκτης και αδερφικός φίλος πια, ο Νίκος ο Αργυρόπουλος, θα βλέπει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, του Απόλλωνα Πατρών, με το όνομα του να κρέμεται από την οροφή στο "κλειστό" της Περιβόλας.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο τιμητικό από μια ομάδα που αποσύρει τη φανέλα του πιο πολύτιμου παίκτη της και του Νίκου του αξίζει πραγματικά αυτή η αναγνώριση. Ήταν τιμή μου που υπήρξα συμπαίκτης του και που μου παρέδωσε τα σκήπτρα του αρχηγού της ομάδας, όταν αυτός αποσύρθηκε.

Ραντεβού την άλλη εβδομάδα... Εις το επανιδείν...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα