Γουλιέλμος: «Έβαλα 2.5 εκ. ευρώ, ο Άρης χρειάζεται ενότητα»

Γουλιέλμος: «Έβαλα 2.5 εκ. ευρώ, ο Άρης χρειάζεται ενότητα»

Gazzetta team
Γουλιέλμος: «Έβαλα 2.5 εκ. ευρώ, ο Άρης χρειάζεται ενότητα»

bet365

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ Άρης και δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση των προβλημάτων.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Yellow Radio» και αρχικά αναφέρθηκε στο θέμα των ενημεροτήτων. «Ο Άρης έχει μια ρύθμιση από το άρθρο 99, που είναι 17.500 ευρώ τον μήνα. Συνεπώς για να έχει ξανά φορολογική ενημερότητα, θα πρέπει κατατεθούν τα χρήματα σε οκτώ δόσεις. Αυτό θα γίνει σύντομα! Από την Δευτέρα θα ξεκινήσει αυτό. Είναι και χρήματα του κόσμου μέσα σε αυτό. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους οργανωμένους που ξεκίνησαν αυτή την πρωτοβουλία. Με έχουν εκπλήξει θετικά στον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν. Αυτοί μας κατευθύνουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Το γεγονός ότι ο κόσμος καταφέρνει να βγάλει προς τα έξω ότι με το ενιαίο πρόσωπο του Άρη μπορεί να γίνουν πράγματα, είναι πολύ σπουδαίο, δεν ξέρω αν γίνεται αυτό σε άλλες ομάδες. Εμένα σαν Αρειανό, μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά».

Για το αν υπάρχουν επαφές με άλλους παράγοντες της ομάδας: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Άρη. Και φυσικά συνεχίζω, γίνονται και συναντήσεις. Συζητάμε για θέματα χορηγών κτλ. Είναι μια ζωντανή διαδικασία μετά από συνεννόηση φυσικά, δεν λειτουργούμε ανεξάρτητα εγώ από τον Λευτέρη ή εκείνος αντίστοιχα.

Για το ποσό που χρειάζεται κάθε μήνα για να λειτουργήσει η ΚΑΕ Άρης: «Πάνω από 100.000 ευρώ και κάτω από 150.000 ευρώ. Υπάρχουν αρκετά έκτακτα έξοδα, και φυσικά πηγαίνει και σχετικά με την πορεία της ομάδας. Αυτό που θα θέλαμε είναι 120.000 ευρώ».

Για την απόσταση από αυτά τα χρήματα αν είναι μεγάλη ή μικρή: «Αν θα μπορούσαμε να μαζεύουμε 30.000 ευρώ τον μήνα με τους οργανωμένους, χορηγίες κτλ, θα ήταν καλά ναι προκειμένου να λειτουργήσει η ΚΑΕ, να γίνουν προσθήκες και να επανέλθει ο Άρης».

Επί της αναγκαιότητας ενίσχυσης της ομάδας, είπε: «Είναι υποχρεωτικό να δούμε εκεί εξελίξεις Μιλάμε τώρα εδώ και ταυτόχρονα δουλεύουμε για να δούμε εξελίξεις στο αγωνιστικό. Όσο πιο λίγα λέμε τόσο το καλύτερο. Η ομάδα δυναμώνει! Θα υπάρξουν αλλαγές με το Περιστέρι. Αυτός είναι ο σχεδιασμός μας, μέχρι να υπογραφούν συμβόλαια δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Αλλά σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε».

Για τις υπόλοιπες ομάδες που κάνουν προσθήκες και αποκτούν νέους παίκτες πολύ πιο εύκολα… «Οι άλλες ομάδες δεν έχουν ιστορία και «αμαρτίες» και γι’ αυτόν τον λόγο εκεί τα πράματα είναι πολύ πιο εύκολα. Ο Άρης επειδή έχει τεράστια ιστορία, έχει και πράγματα που πρέπει να διαχειριστεί. Πολλοί λένε ότι οι αλλαγές δεν έγιναν νωρίτερα, αυτό ισχύει. Όμως, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει αυτές οι αλλαγές να γίνουν τώρα, πάνω σε αυτό δουλεύουμε».

Σε ερώτηση περί ενδεχόμενου ενδιαφέροντος για τις μετοχές της ΚΑΕ: «Απ’ όσο γνωρίζω όχι. Δεν θα ζητήσω παραπάνω από αυτά που έβαλα, δηλαδή 2.500.000. Θα έφευγα μόνο αν κάποιος μπορούσε να μου διασφαλίσει το καλό μέλλον της ομάδας. Δεν είναι μια απλή εξίσωση, η ΚΑΕ δεν είναι σαν μια απλή εταιρία παραγωγής. Συνεπώς θέλει οργάνωση και προβληματισμό για να πάρεις αυτή την απόφαση».

Για την ανταπόκριση του κόσμου και για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πείσει τόσο πολύ τον κόσμο ή που εξαρχής δεν μίλησε ανοιχτά για την οικονομική βοήθεια: «Από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκα, αυτό λέω! Είπα «έχω αυτά τα χρήματα», να γίνει η ομάδα μια αγκαλιά και να μπορέσει να βγει κάποια στιγμή από τις δύσκολες στιγμές και να είναι σε μια κατάσταση υγείας. Ζήτησα από την αρχή στους Αρειανούς να έρθουν δίπλα μου. Σίγουρα θα ήθελα να έρθουν περισσότεροι να με βοηθήσουν. Το να γεμίζει ο κόσμος κάθε φορά το Παλέ έχει δύο όψεις, από την μία φυσικά το οικονομικό θέμα, τα έσοδα. Από την άλλη είναι και η κινητήριος δύναμη και για τους παίκτες αλλά και το πως μας βλέπουν οι άλλοι».

Του ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο του Άρη: «Ενότητα που ήδη υπάρχει και με μεγάλη δύναμη όλοι να συνεισφέρουμε όπως μπορούμε και με την παρουσία μας κάθε φορά στο Παλέ και στα υπόλοιπα γήπεδα να ενισχύσουμε το μπάσκετ και φυσικά όλα τα τμήματα του Άρη! Τον πρώτο που πιέζουμε να πάρει διαρκείας, είναι οι φίλοι μας! Το αστείο είναι πως τώρα μετά την πρωτοβουλία των οργανωμένων, πάρα πολλοί μου λένε πως βοήθησαν, δεν πήραν διαρκείας αλλά καταθέτουν χρήματα για βοήθεια».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED