ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Τσαϊρέλης: «Υπέροχο να είσαι δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη»

Τσαϊρέλης: «Υπέροχο να είσαι δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη»

Τσαϊρέλης: «Υπέροχο να είσαι δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη»

Ο Ήφαιστος υποδέχεται τον Άρη (16/11, 15:45) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της EKO Basket League και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης στάθηκε στη συμμετοχή της ομάδας του στην εθελοντική αιμοδοσία που διενεργείται στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου.  

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Καλησπέρα σε όλους, 

Μετράμε αντίστροφα για τον πρώτο μας τελικό, έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα τελευταία αποτελέσματα για εμάς, το παιχνίδι με τον Άρη. Πριν από αυτό όμως, θέλω να σταθώ σε κάτι που έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία και αξία. Η ομάδα είναι δίπλα σε όποιον το έχει ανάγκη κάτι το οποίο είναι υπέροχο και πολύ σημαντικό.

Ο Ήφαιστος Λήμνου δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το κοινωνικό του πρόσωπο σε κάθε ευκαιρία και για το λόγο αυτό αντιπροσωπεία της ομάδας μας συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία. Θα είναι καλό μέχρι το Σάββατο (16/11) στις 14:00, όσοι περισσότεροι μπορούν κι έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου, ώστε να γίνουν εθελοντές αιμοδότες!

Στη συνέχεια τους περιμένουμε όλους στο κλειστό "Νίκος Σαμαράς". Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στον Άρη, για να τους κάνουμε χαρούμενους. Αγωνιστικά τα πράγματα είναι απλά για εμάς, πρέπει να πάρουμε τη νίκη πάση θυσία. Θέλουμε να κρατήσουμε την εικόνα της άμυνας, που είχαμε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με το Περιστέρι και στην επίθεση να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό, κάνοντας σωστά όσα έχουμε δουλέψει έως τώρα. Ήρθε η ώρα γι’ αποδείξεις στο παρκέ...».