Μπούτσκος: «Ο καθένας να κάνει την υπέρβασή του»

Μπούτσκος: «Ο καθένας να κάνει την υπέρβασή του»

Gazzetta team
Μπούτσκος: «Ο καθένας να κάνει την υπέρβασή του»

bet365

Ο Άρης προπονήθηκε στο κλειστό της Λήμνου ενόψει του αυριανού αγώνα (16/11, 15:45) με τον Ήφαιστο, ενώ ο Παντελής Μπούτσκος στάθηκε στην απαραίτητη υπέρβαση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, αναφέρθηκε αρχικά στον αγώνα με τον Ήφαιστο και απάντησε: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι πολύ απαιτητικό, σε ενέργεια και συγκέντρωση. Έχουμε απέναντι μας έναν αντίπαλο, που συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία και παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρός στην έδρα του. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τη μεγάλη πρόοδο του οργανισμού του Ηφαίστου, που σε μικρό χρονικό διάστημα εξελίσσεται με σταθερά βήματα κι εκπέμπει υγεία και κανονικότητα».

Αναφερόμενος στη βαθμολογική θέση της ομάδας, απάντησε: «Από την πλευρά μας, πρέπει να αφήσουμε πίσω τα προβλήματα και τις απουσίες και να επικεντρωθούμε στους παίκτες μας, που θα παραταχθούν στο παρκέ. Θέλουμε να παρουσιαστούμε με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο για να κάνουμε επανεκκίνηση σαν ομάδα. Ο καθένας από το κομμάτι του καλείται να κάνει την υπέρβασή του για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να αντιστρέψουμε το μομέντουμ».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED