Η συνάντηση ΚΑΕ-ΑΣ και οργανωμένων και η σιγουριά του Γουλιέλμου

Η συνάντηση ΚΑΕ-ΑΣ και οργανωμένων και η σιγουριά του Γουλιέλμου

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η συνάντηση ΚΑΕ-ΑΣ και οργανωμένων και η σιγουριά του Γουλιέλμου

bet365

Φαίνεται ότι η πραγματικότητα δεν ανησυχεί τον Δημήτρη Γουλιέλμο καθώς ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης εμφανίστηκε καθησυχαστικός στη σημερινή συνάντηση του με εκπροσώπους του ΑΣ και των οργανωμένων οπαδών.

Η συνάντηση έγινε για δύο λόγους. Για τη διάθεση του ποσού που συγκεντρώθηκε από ΑΣ και οργανωμένους οπαδούς για την οικονομική υποστήριξη της ΚΑΕ αλλά και για μια μορφή ενημέρωσης των δεδομένων στην ομάδα μπάσκετ. Οι τρεις φορείς του Άρη λειτούργησαν με απώτερο σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, αυτά που εξασφαλίστηκαν καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της οφειλής για την ανάκτηση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ δεσμεύτηκε να βάλει το υπόλοιπο για να αποκτήσει η ομάδα το δικαίωμα έκδοσης δελτίων. Για να άρει το ban πρέπει να διακανονίσει την οφειλή στον Κάιλ Ουίβερ.

Σε αντίθεση με την καθημερινότητα της ομάδας, την αποχώρηση του Τζόρτζε Γκάγκιτς, το γεγονός ότι δεν έγινε η παραμικρή κίνηση ενίσχυσης της ομάδας, το τελεσίγραφο παικτών για πληρωμές με φόντο τη συμμετοχή τους στον αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου, ο κ. Γουλιέλμος εμφανίστηκε καθησυχαστικός. Το ίδιο είχε πράξει βέβαια και μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, όταν είχε δεσμευτεί για άμεση ενίσχυση της ομάδας, προς το παρόν όμως, το μόνο που υπάρχει είναι αποχώρηση.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED