Βιτούτσι: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε φονικό ένστικτο»

Gazzetta team
Βιτούτσι: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε φονικό ένστικτο»

bet365

Τρομερή… ατάκα έδωσε ο προπονητής της Μπρίντιζι, Φραντσέσκο Βιτούτσι, έπειτα από την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός στάθηκε στην αντίδραση του ΠΑΟΚ στο τέλος του αγώνα και σημείωσε ότι… «έδειξε φονικό ένστικτο στο τέλος και πήρε τη νίκη. Ήταν και καλύτερος στις μικρές λεπτομέρειες. Είχαμε όμως πρόβλημα στην άμυνα εναντίον ενός και αυτό ήταν σημαντικό σ’ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Δεν είναι δικαιολογία το ότι παίξαμε την Κυριακή. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι να αντιμετωπίζουμε ανά 48 ώρες διαφορετικούς αντιπάλους, με διαφορετικούς διαιτητές. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό».

Ρωτήθηκε για το επίπεδο άμυνας της ομάδας του και απάντησε ότι «δεν ήταν καλή η άμυνά μας αν και προερχόμασταν από δύο καλά παιχνίδια σε αυτόν τον τομέα. Η ήττα που έκανε ο ΠΑΟΚ το Σάββατο δεν μου λέει τίποτα. Αυτό είναι το μπάσκετ, είναι θέμα κινήτρου. Εμείς νικήσαμε μέσα στο Μιλάνο και χάσαμε άλλα παιχνίδια με μεγάλες διαφορές. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε διαρκώς συγκεντρωμένοι».

Ρωτήθηκε επίσης για την παρουσία φίλων της Μπρίντιζι στις κερκίδες του PAOK SPORTS ARENA και απάντησε… «λυπάμαι που ήρθαν και δεν τους δώσαμε τη χαρά τη νίκη. Έρχονται παντού μαζί μας. Ήρθαν και στη Γαλλία. Είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Ίσως δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία αυτού του στοιχείου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα