Σε οριακό σημείο η σχέση Άρη-Γκάγκιτς

Σε οριακό σημείο η σχέση Άρη-Γκάγκιτς

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σε οριακό σημείο η σχέση Άρη-Γκάγκιτς

bet365

Ο Τζόρτζε Γκάγκιτς θέλει να αποδεσμευτεί άμεσα από τον Άρη για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιγκοκέα, αλλά οι «κίτρινοι» δεν υπογράφουν τη λύση του συμβολαίου γιατί δεν μπορούν να αποκτήσουν τον αντικαταστάτη του.

Η ΚΑΕ Αρης είναι στην… εντατική καθώς δέκα ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου αλλά και τη δέσμευση του Δημήτρη Γουλιέλμου για ενίσχυση της ομάδας, δεν έχει γίνει το παραμικρό. Ούτε καν η ανάκτηση του δικαιώματος πραγματοποίησης μεταγραφών! Γι’ αυτόν τον λόγο οι «κίτρινοι» δεν αποδεσμεύουν τον Τζόρτζε Γκάγκιτς, το συμβόλαιο του οποίου προσπαθούν να «ξεφορτωθούν» από τα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν στην προχώρηση αντικαταστάτη.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι η πλευρά του παίκτη έστειλε τελεσίγραφο στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο, καθώς η Ιγκοκέα η οποία επίσης κατάθεσε πρόταση στον αθλητή δεν μπορεί να δώσει επιπλέον πίστωση χρόνου. Το τελεσίγραφο λέει ότι, είτε υπογράφεται η λύση του συμβολαίου είτε μένει το συμβόλαιο των 55.000 ευρώ (τόσα πρέπει να πληρωθεί ο παίκτης μέχρι το τέλος της χρονιάς).

Η υπόθεση του Σέρβου σέντερ είναι ενδεικτική της τραγικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η ΚΑΕ με ευθύνη του μεγαλομετόχου. Γίνεται αντιληπτό ότι η αυριανή (13/11) επιστροφή του κ. Γουλιέλμου στη Θεσσαλονίκη θα δρομολογήσει εξελίξεις καθώς – ανεξαρτήτως των όσων ανέφερε η ΚΑΕ στην πρόσφατη ανακοίνωσή της και στην ξεκάθαρη προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης – υποχρεούται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και κυρίως τις πραγματικές δυνατότητές του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα