Άρης: Προπόνηση γίνεται, ενίσχυση δεν έρχεται…

Άρης: Προπόνηση γίνεται, ενίσχυση δεν έρχεται…

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Προπόνηση γίνεται, ενίσχυση δεν έρχεται…

bet365

Ο Άρης παραμένει ακριβώς στο ίδιο σημείο που ήταν την επομένη της εντός έδρας ήττας από τον Κολοσσό Ρόδου, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν υπάρχει συναίσθηση της κατάστασης.

Για την ακρίβεια, πέρασαν δέκα ολόκληρες ημέρες από εκείνη την ημέρα όπου ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεσμεύτηκε για άμεσες κινήσεις ενίσχυσης. Μέχρι στιγμής όμως η ομάδα παραμένει σε κατάσταση αποσύνθεσης. Καμία κίνηση ενίσχυσης, ίσα-ίσα που ο Τζόρτζε Γκάγκιτς μετράει αντίστροφα περιμένοντας την αποδέσμευσή του ούτως ώστε να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με την Ιγκοκέα. Ο Σέρβος σέντερ ζήτησε την καταβολή του ενός μήνα που του οφείλεται, αλλά το ζήτημα παραμένει σε εκκρεμότητα. Ο λόγος είναι ο προφανής. Για να φύγει ο 29χρονος θα πρέπει να αποκτηθεί αντικαταστάτης. Μέχρι στιγμής ο Άρης δεν έχει άρει το ban στη FIBA και δεν έχει εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για να ανακτήσει το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών.

Αυτό σημαίνει ότι, παρότι έχουν βρεθεί οι παίκτες με σκοπό τις διορθωτικές κινήσεις, δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό. Όλοι περιμένουν την άφιξη του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμου, ο οποίος θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (13/11) καθώς την ίδια μέρα προγραμματίστηκε συνάντηση όλων των φορέων του συλλόγου παρουσία επιφανών παραγόντων και αντιπροσωπείας των οργανωμένων οπαδών.

Τα σημερινά δεδομένα δείχνουν ότι οι «κίτρινοι» θα ταξιδέψουν στη Λήμνο με το υπάρχον ρόστερ. Εκτός κι αν σε διάστημα τριών ημερών γίνουν τα παραπάνω και ταυτόχρονα τρέξουν όλες οι σχετικές διαδικασίες. Δηλαδή, συμφωνίες με τους παίκτες που έχουν «βρεθεί», άμεση άφιξή τους στην Ελλάδα, έλεγχος αντιντόπινγκ, έκδοση δελτίου κλπ.

Κατά τα άλλα, η ΚΑΕ ενημέρωσε ότι… «στο γήπεδο επέστρεψαν σήμερα (11/11) οι παίκτες του ΑΡΗ, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Ήφαιστο Λήμνου (16/11, 15:45), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες βρέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου. Οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν αύριο (12/11) δύο φορές».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα