Καστρίτης: «Με τον κόσμο δίπλα μας, να υποδεχθούμε έναν σκληρό αντίπαλο, όπως η ΑΕΚ»

Κάτια Πετροπούλου
Καστρίτης: «Με τον κόσμο δίπλα μας, να υποδεχθούμε έναν σκληρό αντίπαλο, όπως η ΑΕΚ»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League με την ΑΕΚ (16/11, 17:45) και τόνισε πως θέλει να δει βελτίωση στην ομάδα του στον τομέα του πάθους, της δίψας και της μαχητικότητας.

Ο προπονητής του Ηρακλή είπε αρχικά στη media day της ομάδας: «Όσο εξελίσσεται το πρωτάθλημα, κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Προερχόμαστε από μια εβδομάδα διακοπής. Είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε αρκετά σε κάποια κομμάτια που πιστεύαμε πως θέλαμε βελτίωση. Έχουμε μια εβδομάδα ακόμη μπροστά μας. Νομίζω πως όλοι μας έχουμε διάθεση και αποφασιστικότητα, για να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται και να υποδεχθούμε και να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο, σκληρό και δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι η ΑΕΚ».

Για την ΑΕΚ σχολίασε: «Είναι κι η ΑΕΚ σε μια φάση που κάνει αρκετές αλλαγές. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ο Τσάλμερς κι ο Γιάνκοβιτς. Έχει κάνει δύο εκτός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα και θα θέλει πάση θυσία να αποφύγει νέο στραβοπάτημα. Από την άλλη, είμαστε κι εμείς σε μια κατάσταση που θέλουμε να δείξουμε ότι βελτιωνόμαστε και κλείνουμε την παρένθεση κακών εμφανίσεων που είχαμε, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Το ζητούμενο είναι να είμαστε βελτιωμένοι, κυρίως στο κομμάτι του πάθους, της δίψας και της μαχητικότητας».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να εντάξουμε έναν νέο παίκτη στο ρόστερ μας. Η αγορά είναι δύσκολη. Συναντάμε διάφορα προβλήματα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τις επόμενες μια - δυο μέρες θα έχουμε το νέο παίκτη μαζί μας».

Για τους οπαδούς, συμπλήρωσε: «Ο κόσμος αποτελεί πολύ σημαντικό και καθοριστικό παράγοντα σε ό,τι θετικό έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής αυτή τη χρονιά. Για μένα, ακόμα πιο σημαντικός ήταν ο τρόπος που στήριξε και υποστήριξε τα παιδιά, μετά το άσχημα αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο. Είναι πάντα δίπλα μας και κοντά μας. Εμείς το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και την ψυχή μας για εκείνον κάθε δευτερόλεπτο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα