Τέλος από ΑΕΚ ο Τσαλμπούρης

Κάτια Πετροπούλου
Τέλος από ΑΕΚ ο Τσαλμπούρης

bet365

Γιώργος Τσαλμπούρης και ΑΕΚ τραβούν χωριστούς δρόμους πια, αφού ο παίκτης έμεινε ελεύθερος, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Κολοσσό.

Από την αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων φαινόταν πως ο 23χρονος παίκτης δεν υπολογιζόταν από τον Ηλία Παπαθεοδώρου και οι δυο πλευρές συζητούσαν για τη λύση της συνεργασίας τους, όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr, καθώς ο Τσαλμπούρης είχε έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του (μέχρι το 2020). Τσαλμπούρης και ΑΕΚ τα βρήκαν, συμφώνησαν για λύση της συνεργασίας τους και πλέον ο παίκτης ταξιδεύει για τη Ρόδο, καθώς θα φορέσει τη φανέλα του Κολοσσού.

Στον Κολοσσό ο Τσαλμπούρης είχε αγωνιστεί δανεικός το 2017-18 και πλέον θα είναι ξανά υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη και εκεί θα βρει και τον πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Δημήτρη Μωραΐτη.

Λίγο αργότερα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι λύθηκε «κοινή συναινέσει» η συνεργασία της με τον Γιώργο Τσαλμπούρη.

Η ΑΕΚ BC τον ευχαριστεί για την προσφορά του στη «Βασίλισσα», τη συμβολή του στην αναγεννησιακή πορεία της, τη συμμετοχή του στην κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου (FIBA Intercontinental Cup 2019) και στην πρωταθληματική πορεία των Τμημάτων Υποδομής της.

Η οικογένεια της «Βασίλισσας» εύχεται στον Γιώργο κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα