Σερέλης: «Οι παίκτες μου να μη δουν τη βαθμολογία και ζαλιστούν»

Σερέλης: «Οι παίκτες μου να μη δουν τη βαθμολογία και ζαλιστούν»

bet365

Ο προπονητής του Λαυρίου προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου.

Ο Χρήστος Σερέλης ανέφερε αναλυτικά, «Καλησπέρα. Σήμερα κάναμε άλλη μια πολύ μεγάλη νίκη επί ενός αντιπάλου που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με μας. Είχαμε χωρίσει τον πρώτο γύρο σε δύο μέρες στα πρώτα έξι παιχνίδια που έχουμε πριν τη διακοπή και στα υπόλοιπα επτά μετά. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο και έχουμε ένα δύσκολο πρώτο γύρο, η σειρά των αγώνων δεν μας ευνοούσε. Είχαμε πει λοιπόν ότι είχαμε ένα πρόγραμμα σίγουρα στα πρώτα έξι παιχνίδια. Μπορεί να ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι με δύο νίκες έχουμε καταφέρει τέσσερις είναι πολύ καλή συγκομιδή.

Τώρα όμως έρχονται επτά παιχνίδια, τα υπόλοιπα επτά του 2ου γύρου, τα οποία είναι ακόμα πιο δύσκολα… το καλό με τα αποτελέσματα που έχουμε κάνει είναι ότι έχουμε κερδίσει χρόνο για να δουλέψουμε καλύτερα, περισσότερο, να καταλάβουν τα νέα παιδιά που έχουμε περισσότερο την κατηγορία και να φτάσουμε στο στόχο μας που είναι η παραμονή και μόνο αυτή.

Πιστεύω ότι το δυσκολότερο κομμάτι τώρα που έχουμε να κάνουμε είναι εμείς οι προπονητές, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας, να προσπαθήσουμε να προσγειώσουμε την ομάδα, τους παίκτες να καταλάβουν ότι ο στόχος που έχουμε παραμένει ο ίδιος… ελπίζω να μην βλέπουν τη βαθμολογία και ζαλίζονται γιατί αν δουν τη βαθμολογία και ζαλιστούν πολύ εύκολα μπορεί να βρεθούμε εκεί που δεν το περιμένουμε να κυνηγάμε από νωρίς τη σωτηρία μας.

Έχουμε ξεκινήσει καλά αλλά θέλει πολλή προσοχή, πολύ δουλειά και να παραμείνουμε ταπεινοί για να μπορέσουμε να κρατηθούμε στην κατηγορία που θεωρώ ότι είναι κάτι το οποίο το θέλουμε και φαίνεται αυτό στο γήπεδο πάρα πολύ και θα το κυνηγήσουμε με ότι έχουμε.

Καλή συνέχεια εύχομαι στο Ρέθυμνο ειλικρινά. Θεωρώ ότι είναι όλα αυτά τα χρόνια μία ομάδα η οποία κοσμεί το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφέρει και αυτή στη σωτηρία και την προσπάθεια που κάνει»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα