ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Σταυρόπουλος σε παίκτες: «Να δώσετε όλοι σας το 100%»

Σταυρόπουλος σε παίκτες: «Να δώσετε όλοι σας το 100%»

Σταυρόπουλος σε παίκτες: «Να δώσετε όλοι σας το 100%»

Υπό τις οδηγίες του Κώστα Χαραλαμπίδη πραγματοποιήθηκε η σημερινή (30/10) προπόνηση του ΠΑΟΚ, πριν την έναρξη της οποίας ο Νίκος Σταυρόπουλος μίλησε στους παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον Θανάση Σκουρτόπουλο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, πρόθεσή του είναι να προτείνει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και σήμερα (30/10) το βράδυ θα γίνει η καθοριστική επαφή. Επί του παρόντος όμως, ο Κώστας Χαραλαμπίδη τελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή και υπό τη δική του επίβλεψη έγινε η σημερινή (30/10) προπόνηση. Όπως σημειώθηκε από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πριν την έναρξη της προπόνησης… «ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος μίλησε σε όλη την ομάδα και ζήτησε από όλους τους παίκτες, να δώσουν το 100%, σε άμυνα και επίθεση, σε κάθε στιγμή της προπόνησης και των αγώνων, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα ως τώρα. «Πιστεύω ότι η εικόνα σας πρέπει και μπορεί να είναι διαφορετική. Και για αυτό περιμένω από όλους να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να επιστρέψουμε το Σάββατο στις νίκες, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σταυρόπουλος.

Στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Aaron Best. O Καναδός γκαρντ, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί πέλμα, υποβλήθηκε το πρωί σε εξετάσεις, διαπιστώθηκε κάκωση και είναι πιθανό να επανέλθει στο πρόγραμμα της ομάδας την Πέμπτη.

Λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης, βρέθηκε στο PAOK Sports Arena και ο Κώστας Φλεβαράκης, προκειμένου να αποχαιρετήσει την ομάδα. Μαζί του και ο συνεργάτης του Κώστας Παπάζογλου, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του και αποχωρεί από την ομάδα».