Ρέι: «Να αποδείξω ότι είμαι ένας γνήσιος πόιντ γκαρντ»

Ρέι: «Να αποδείξω ότι είμαι ένας γνήσιος πόιντ γκαρντ»

Gazzetta team
Ρέι: «Να αποδείξω ότι είμαι ένας γνήσιος πόιντ γκαρντ»

bet365

Ο Κέντρικ Ρέι μίλησε για τον ρόλο του στην φετινή ΑΕΚ, τόνισε πως είναι αφοσιωμένος στην ομάδα και θυμήθηκε το πέρασμά του από την Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Αμερικανός γκαρντ της «Βασίλισσας» μίλησε στην εκπομπή «Pick n' Roll» της CosmoteTV και είπε για το αν είναι πόιντ ή σούτινγκ γκαρντ: «Οι περισσότεροι λένε πως είμαι σούτινγκ γκαρντ, επειδή μπορώ και σκοράρω με μεγάλη άνεση, αλλά νομίζω πως είμαι πόιντ γκαρντ. Ο προπονητής θέλει να βγαίνω στο γήπεδο και να κάνω το παιχνίδι μου, να αποδείξω πως μπορώ να είμαι ένας γνήσιος πόιντ γκαρντ, παρά ένας σκόρερ. Από την στιγμή που μίλησα με τον προπονητή και το επιτελείο του για το πλάνο, με βρήκε απόλυτα σύμφωνο».

Για το πέρασμά του από την Μακάμπι και την Euroleague την περσινή σεζόν, υποστήριξε: «Δεν πήγε κάτι λάθος αναγκαία στην Μακάμπι. Ήταν η δεύτερη μου σεζόν στην Ευρώπη και αγωνίστηκα στην Euroleague, που ήταν ένα μεγάλο βήμα για μένα, προερχόμενος από την Νίρμπουρκ. Είχα μπροστά μου σπουδαίους παίκτες, όπως ο Σκότι Ουίλμπεκιν και ο Τζέρεμι Πάργκο. Δεν έκανα κάτι λάθος, έβαλα τα πράγματα κάτω και αποφάσισα ότι ήθελα να παίζω περισσότερο και γι' αυτό έφυγα, για να αγωνιστώ στη Γαλλία (Λε Μαν)».

Τέλος, πρόσθεσε: «Θέλω να αποδείξω ότι είμαι ένας αληθινός πόιντ γκαρντ και να οργανώσω την ομάδα. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να συνεχίσω να παίζω μπάσκετ. Δεν με νοιάζει αν θα αγωνιστώ στην Euroleague ή το ΝΒΑ κάποια στιγμή, είμαι αφοσιωμένος στην ΑΕΚ, το Basketball Champions League και το ελληνικό πρωτάθλημα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα