Τσαϊρέλης: «Η Λήμνος ζει για τα μεγάλα παιχνίδια»

Τσαϊρέλης: «Η Λήμνος ζει για τα μεγάλα παιχνίδια»

bet365

Ο Ήφαιστος υποδέχεται τον Προμηθέα Πατρών (26/10, 15:45) για την 5η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης περιμένει από τους Λημνιούς να γεμίσουν το «Νίκος Σαμαράς».

Aναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Καλησπέρα σε όλους,

Μετράμε αντίστροφα για τη σημαντική εντός έδρας αναμέτρηση με τον Προμηθέα και μαζί μας, ανυπομονεί όλη η Λήμνος. Το νησί έχει αγκαλιάσει για τα καλά τον Ήφαιστο και πλέον ζει για τα μεγάλα παιχνίδια, όπως συνέβη και στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Είναι πολύτιμη η βοήθεια του κόσμου και περιμένουμε να γεμίσει το «Νίκος Σαμαράς». Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για εμάς αλλά το τελευταίο δεκάλεπτο στο ματς με το Λαύριο ήταν απογοητευτικό και πρέπει να μας γίνει μάθημα, όπως και η συνολική παρουσία που είχαμε στο δεύτερο μέρος.\

Έχουμε καταλάβει τα λάθη που κάναμε και δουλέψαμε πολύ καλά, ώστε να μην επαναληφθούν. Βέβαια, στην πέμπτη αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League θ’ αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με ποιότητα και υψηλούς στόχους.

Ο Προμηθέας έχει πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα όπως και το EuroCup, όπου προέρχεται από μία μεγάλη νίκη απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο, με στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά.

Έχουμε κίνητρο, δουλεύουμε καλά και το σίγουρο είναι πως θέλουμε να κλείσουμε την κακή παρένθεση από την προηγούμενη αγωνιστική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα