Ομιλία Γουλιέλμου και αγιασμός στον Άρη

Ομιλία Γουλιέλμου και αγιασμός στον Άρη

Gazzetta team
Ομιλία Γουλιέλμου και αγιασμός στον Άρη

bet365

Παρουσία του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμου, έγινε η σημερινή (22/10) προπόνηση του Άρη η οποία περιλάμβανε και ομιλία του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ προς τους παίκτες.

Ο κ. Γουλιέλμος έχει παράπονα από το επίπεδο αποτελεσματικότητας της ομάδας, αυτά διατύπωσε στην ομιλία του προς τους παίκτες. Πριν την προπόνηση, έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός. Στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ αναφέρει: «Αγιασμός τελέστηκε, πριν από την έναρξη της σημερινής (22/10) απογευματινής προπόνησης της ομάδας του ΑΡΗ. Ο Πατήρ Αριστείδης βρέθηκε για μια ακόμη χρονιά στο «Nick Galis Hall», ώστε να δώσει την ευλογία του και ευχήθηκε σε όλους: «Καλή Χρονιά, με υγεία, μακριά από τραυματισμούς και με επιτυχίες για την ομάδα».

Εκτός από το αγωνιστικό τμήμα και το υπαλληλικό προσωπικό της Κ.Α.Ε., παρών ήταν ο Μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Δημήτρης Γουλιέλμος, καθώς και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου.

ΟΜΙΛΙΑ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Προτού ξεκινήσει το πρόγραμμα της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου και των συνεργατών του, ο Δημήτρης Γουλιέλμος μίλησε στους παίκτες, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως: «Είναι στο χέρι σας να χτίσετε μια νέα εποχή για τον ΑΡΗ. Θα πρέπει να ματώνετε μέσα στο γήπεδο για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Είναι απίθανο να νικάς πάντα, αλλά οφείλεις να μάχεσαι και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα