ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Φλεβαράκης: «Αυτό είναι το DNA της ομάδας»

Φλεβαράκης: «Αυτό είναι το DNA της ομάδας»

Φλεβαράκης: «Αυτό είναι το DNA της ομάδας»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (22/10, 19:00) στην Ουγγαρία τη Σζομπατέλι και ο Κώστας Φλεβαράκης στάθηκε στους στόχους του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ελλάδα με μια προπόνηση στο PAOK SPORTS ARENA. Μοναδικό πρόβλημα είναι ο Σταύρος Σχίζας ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι  JeQuan Lewis, Adam Smith, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Γιάννης Χατζηνικόλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Aaron Best, Antwaine Wiggins, Amanze Egekeze, Ζήσης Σαρικόπουλος, Zane Knowles.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Κώστας Φλεβαράκης στάθηκε στη δυναμική της Σζομπατέλι και στα αποτελέσματά της στους προκριματικούς γύρους του BCL. «Είμαστε στο ξεκίνημα των διοργανώσεων και είναι λογικό η εικόνα που έχουμε για τους αντιπάλους μας, να μην είναι πολύ ξεκάθαρη. Η Falco Szombathely είναι μια ομάδα η οποία είναι αρκετά καλή στο γήπεδό της και ίσως όχι τόσο καλή μακριά από αυτό. Το γεγονός ότι απέκλεισε στους προκριματικούς γύρους τις Oradea και Ventspils, δείχνει ότι δεν πρόκειται για μια αδύναμη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, εμείς είμαστε σε μια διαδικασία διαρκής βελτίωσης σε χημεία και ρόλους, ενώ κάποια παιδιά έχουν αρχίσει να βρίσκουν τον ρυθμό τους. Θέλουμε να χτίσουμε στην εικόνα που είχαμε στην άμυνα με την Besiktas και στην επίθεση με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, προετοιμασμένοι για τον τρόπο με τον οποίο παίζουν, με πολλές αλλαγές, δηλαδή, στα σκριν. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε τη νίκη, έχοντας  παράλληλα τη βελτίωση που επιθυμούμε».

Αναφέρθηκε επίσης στην απουσία του Σχίζα: «Έχω ξαναπεί ότι δεν είμαστε πολλοί φέτος και έχουμε και την απουσία του Σταύρου, ο οποίος δεν ακολουθεί την αποστολή. Τα συνεχόμενα παιχνίδια αποτελούν πρόβλημα που θα πρέπει να μάθουμε να τα αντιμετωπίζουμε συνεχώς. Με βάση τα δεδομένα που έχουμε, κάνουμε μια διαρκή προσπάθεια και προσπαθούμε με το rotation να βοηθήσουμε τα παιδιά. Δεν είμαστε ομάδα που θέλουμε να παρατάμε κάποιο παιχνίδι και νομίζω το δείξαμε και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το DNA της ομάδας, το οποίο μεταφέρουμε και εμείς στα παιδιά».