Χάτσερ στο gazzetta.gr: «Κανείς δεν μας... έδωσε τη νίκη, την αξίζαμε»!

Κάτια Πετροπούλου
Χάτσερ στο gazzetta.gr: «Κανείς δεν μας... έδωσε τη νίκη, την αξίζαμε»!

bet365

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης του Περιστερίου Winmasters επί της ΑΕΚ, ο Ουίλιαμ Χάτσερ, μιλάει στο gazzetta.gr για το σπουδαίο «διπλό» της ομάδας του και δηλώνει έτοιμος να ζήσει μια μεγάλη χρονιά!

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το φινάλε στο ΑΕΚ - Περιστέρι Winmasters του ΟΑΚΑ δραματικό...

Από το -10 που βρέθηκαν οι φιλοξενούμενοι, επέστρεψαν σκοράροντας 30 πόντους στην τρίτη περίοδο, ο Στίβεν Γκρέι ευστόχησε από την περιφέρεια για να πάει το ματς σε παράταση κι εκεί ο Ουίλιαμ Χάτσερ πέταξε... βόμβα για το 89-89, για να μπορέσει λίγο αργότερα ο Σκούτσι Σμιθ να βάλει το νικητήριο καλάθι.

Οι παίκτες του Περιστερίου έγιναν ένα... κουβάρι, πανηγυρίζοντας έξαλλα την νίκη τους, που τους κράτησε αήττητους (4-0) στην ΕΚΟ Basket League, μαζί με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ πετούσε στα... ουράνια και μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε στο gazzetta.gr:

«Ήταν πολύ μεγάλη νίκη! Ήρθαμε στο γήπεδο περιμένοντας να νικήσουμε. Πιστεύω πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, πολύ καλούς παίκτες και ήρθαμε εδώ, πιστεύοντας πως μπορούμε να φύγουμε με το καλό αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που μας οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα, η πίστη στον εαυτό μας ότι μπορούσαμε να το κάνουμε. Εκτελέσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε το αμυντικό μας πλάνο και κάναμε καλή δουλειά σε αυτό θεωρώ».

Βέβαια, αναγνώρισε και την σπουδαιότητα του αντιπάλου, λέγοντας: «Προφανώς η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Λάνγκφορντ και ο Ρέι. Είναι δύο πολύ καλοί σκόρερ και μας έκαναν "ζημιά" με τα καλάθια τους. Συνολικά, όμως, εμείς κάναμε καλή δουλειά, πήραμε τα ριμπάουντ και παίξαμε άμυνα. Πιστεύουμε στον εαυτό μας», ενώ προτίμησε να μην σταθεί στην δική του εμφάνιση (20π., 5/10τρ., 4ασ.) και το κρίσιμο σουτ του, αλλά στην συνολική προσπάθεια: «Επιθετικά έχουμε μερικά δυνατά "όπλα" και η τύχη ήταν με το μέρος μας. Μπήκαν και "τρελά" σουτ! Δεν είμαι χαρούμενος με αυτό, αλλά δουλεύουμε σκληρά χωρίς αμφιβολία και αξίζαμε αυτή τη νίκη, κανείς δεν μας την έδωσε έτσι απλά. Επικρατεί ένα ωραίο συναίσθημα».

Ο Αμερικανός γκαρντ τέθηκε αντιμέτωπος με τον προπονητή που είχε πέρυσι στον ΠΑΟΚ, τον Ηλία Παπαθεοδώρου, και σχολίασε σχετικά: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Ηλία (Παπαθεοδώρου) και τον Δημήτρη (Μενουδάκο). Δεν ήρθα εδώ με κάποια πίεση να τους νικήσω. Είμαστε κι οι δύο σε διαφορετικές ομάδες τώρα, ήξερα πως θα παίξω εναντίον του. Εκείνος δεν παίζει, αν έπαιζε ίσως ένιωθα διαφορετικά (γέλια)! Σε όποιον και να παίζω ενάντια, είτε είναι παλιά μου ομάδα, είτε πρώην προπονητής ή συμπαίκτης, θέλω να νικάω. Τώρα είμαι στο Περιστέρι και κάνω το παν να νικήσω ενάντια σε οποιονδήποτε. Τίποτα δεν αλλάζει με μένα και τον κόουτς, έχουμε πολύ καλή σχέση και είμαι χαρούμενος που έφερα τη νίκη στην ομάδα μου».

Το Περιστέρι Winmasters έχει αρχίσει την χρονιά έχοντας πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς και αυτό κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο τον Χάτσερ, που ανέφερε για το στοιχείο που κάνει την ομάδα του να ξεχωρίζει: «Έχουμε ένα πολύ καλό μιξ νέων, αλλά κι έμπειρων παικτών, όπως ο Ξανθόπουλος, ο Βασιλόπουλος, ο Σκορδίλης, ο Γκρέι. Ο Σμιθ, ο Μπλέικ, ο Μόουζες... Πιστεύω πως όλοι ταιριάζουμε μεταξύ μας και αυτό που λέω πάντα γι' αυτή την ομάδα είναι πως απολαμβάνω να παίζω μαζί με αυτά τα παιδιά, γιατί όλοι παίζουν με το σωστό τρόπο και δεν υπάρχουν εγωισμοί. Όλοι ξέρουν που πρέπει να είμαστε και παίζουμε και παλεύουμε ο ένας για τον άλλον. Δεν μας νοιάζει ποιος θα βάλει τους περισσότερους πόντους και τέτοια πράγματα. Ξέρουμε πως αν νικήσουμε, θα είναι ένας ξεχωριστός χρόνος για όλους μας και γι' αυτό παλεύουμε. Νιώθω αυτή την ομαδικότητα που υπάρχει και πως όλοι χαιρόμαστε με αυτό που κάνουμε, είτε είναι στην προπόνηση, είτε στους εκτός έδρας αγώνες. Μας αρέσει που είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον, έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών κι έχουμε δέσει πολύ καλά μεταξύ μας».

Όσο για την «εκρηκτική» ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, αλλά και την διαιτησία, ο 35χρονος παίκτης υποστήριξε: «Στην Ελλάδα είμαστε! (γέλια) Η ατμόσφαιρα είναι πάντα... καυτή και υπάρχει πίεση από το κοινό προς τους διαιτητές, ειδικά από την ΑΕΚ και όλες τις μεγάλες ομάδες. Εμείς οι παίκτες κάνουμε το παιχνίδι μας στο παρκέ, οι διαιτητές παίρνουν τις αποφάσεις τους και είναι σεβαστό. Οι φίλαθλοι κάνουν πάντα το κομμάτι τους στο παιχνίδι, για να προσπαθήσουν να στηρίξουν την ομάδα τους και να "πιέσουν" τους διαιτητές για καλύτερα σφυρίγματα, γιατί θέλουν να νικήσουν. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό, άλλη είναι η δουλειά μας. Αυτή κοιτάξαμε και νικήσαμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα