Πανιώνιος: Το... διαφορετικό ρεκόρ από το δίδυμο Σάμουελς-Λαμπρόπουλου

Gazzetta team
Πανιώνιος: Το... διαφορετικό ρεκόρ από το δίδυμο Σάμουελς-Λαμπρόπουλου

bet365

Ο Πανιώνιος σημείωσε την πρώτη του νίκη στην ΕΚΟ Basket League και οι Σαμάρντο Σάμουελς, Φώτης Λαμπρόπουλος σημείωσαν ένα... διαφορετικό ρεκόρ.

Όπως ανέφερε ο ΕΣΑΚΕ «δεν είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο για τον Πανιώνιο Su Casa, δύο παίκτες του να φτάνουν σε επίδοση 20 ή και περισσότερων πόντων στο ίδιο παιχνίδι. Αυτό κατάφεραν χθες ο Σαμάρντο Σάμιουελς και ο Φώτης Λαμπρόπουλος έχοντας 22 και 20 πόντους αντίστοιχα, στη νίκη επί του Ρεθύμνου Cretan Kings. Ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο φέτος για τους “κυανέρυθρους”.

Στην περσινή σεζόν μόνο σε τέσσερις από τις 26 αγωνιστικές υπήρξε μία τέτοια διπλή επίδοση 20 πόντων για τον “ιστορικό”, μία εκ των οποίων απέναντι στο Ρέθυμνο Cretan Kings στην Αθήνα (Μπέρι 21, Σινγκλέρ 20).

Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι αυτό που κατάφεραν οι δύο παίκτες χθες για τον Πανιώνιο, σημειώθηκε μόνο άλλες τέσσερις φορές στα πρώτα 27 ματς της σεζόν. Το έκαναν ο Ιωνικός Affidea στην πρεμιέρα με το Λαύριο Megabolt (Μαυροκεφαλίδης 25, Τζόουνς 23), η ΑΕΚ στη 2η αγωνιστική απέναντι στον Κολοσσό H Hotels (Λάνγκφορντ 25, Ρέι 23) και χθες το Περιστέρι Winasters στο ΟΑΚΑ (Γκρέι 26, Χάτσερ 20) και ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (Μπεστ 26, Εγκεκέζε 20).

Ακόμη χθες...

*Ο Σαμάρντο Σάμιουελς ήταν ο κορυφαίος του Πανιωνίου Su Casa, παρά το ψεγάδι των βολών (4/13). Οι 13 εκτελεσμένες αποτελούν ισοφάριση της μεγαλύτερης επίδοσης του φετινού Πρωταθλήματος αφού τόσες είχε και ο Κιθ Λάνγκφορντ στο ματς της ΑΕΚ στη Λήμνο με τον Ήφαιστο.

Ο νεοφερμένος ξένος των “κυανέρυθρων” σημείωσε και την κορυφαία επίδοση τόσο εύστοχων αφού είχε εννιά, όσο και εκτελεσμένων δίποντων με 18.

*Με τα τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ που είχε στο χθεσινό παιχνίδι, ο Δημήτρης Βεργίνης συμπλήρωσε τα 300 στην ΕΚΟ Basket League.

*Ο Γιώργος Καμπερίδης σημείωσε την κορυφαία ατομική επίδοση του, στα 45 παιχνίδια που μετράει στην κατηγορία, μαζεύοντας έξι ριμπάουντ. Είχε τέσσερα στο περσινό ματς της 16ης αγωνιστικής στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη.

Από την άλλη πλευρά...

*Το Ρέθυμνο Cretan Kings βρίσκεται στο 0-4 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αφού πέρσι άρχισε τη σεζόν με 0-6. Στις οχτώ πρώτες σεζόν του στην κατηγορία δεν είχε κάνει εκκίνηση χωρίς νίκη στις τέσσερις πρώτες “στροφές” του Πρωταθλήματος.

*Επτά από τα οχτώ ριμπάουντ του Ντέιβιντ Χότον, ήρθαν στην επίθεση. Ο Αμερικανός του Ρεθύμνου Cretan Kings ισοφάρισε το ρεκόρ της φετινής ΕΚΟ Basket League αφού από επτά είχαν στην προηγούμενη αγωνιστική ο Τέρελ Παρκς της Λάρισας και ο Ντίνος Μήτογλου του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα