ΑΕΚ σε ΕΟΚ: «Δεν θα αποχωρήσουμε εμείς από το άθλημα, αλλά εσείς»!

ΑΕΚ σε ΕΟΚ: «Δεν θα αποχωρήσουμε εμείς από το άθλημα, αλλά εσείς»!

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ σε ΕΟΚ: «Δεν θα αποχωρήσουμε εμείς από το άθλημα, αλλά εσείς»!

bet365

Φανερά εκνευρισμένη η ΚΑΕ ΑΕΚ, μετά τη διαιτησία στο ματς με το Περιστέρι Winmasters, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία απευθύνεται σε Γιώργο Βασιλακόπουλο και ΕΟΚ, και τονίζει πως «πληρώνεστε, για να δυσφημείτε το άθλημα».

Οι «κιτρινόμαυροι»... έβραζαν κυριολεκτικά μετά την αναμέτρηση με το Περιστέρι και εξέδωσαν ανακοίνωση, καταθέτοντας τα παράπονά τους.

Στο «στόχαστρο» ΕΟΚ και Γιώργος Βασιλακόπουλος, με την ΚΑΕ ΑΕΚ να τονίζει πως έχει κάνει τα πάντα για το άθλημα, βάζοντας ακόμα και χρήματα από την τσέπη της, την στιγμή που οι ίδιοι το δυσφημούν με όσα κάνουν.

Η ΑΕΚ τονίζει πως «θα δώσουμε τη μάχη μας για να επικρατήσει η αξιοκρατία και το δίκαιο, δεν θα αποχωρήσουμε εμείς από το άθλημα, αλλά εσείς», ενώ καλεί τον κόσμο της να συσπειρωθεί.

Αναλυτικά:

«Κύριε Βασιλακόπουλε, κύριοι της ΕΟΚ,

σας υπενθυμίζουμε, ότι η ΑΕΚ BC εδώ και πέντε χρόνια έχει επενδύσει εκατομμύρια για το ελληνικό μπάσκετ, σε αγώνες και δράσεις, κι αυτό έχει αναγνωριστεί από το σύνολο της κοινωνίας και το σύνολο του ελληνικού και διεθνούς Τύπου, έχει φέρει τους τελευταίους διεθνείς τίτλους στη χώρα και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί.

Η AEK ΒC έχει φτιάξει ταινία, με παγκόσμια απήχηση, με πρωταγωνιστή τον Έλληνα αθλητή και διακύβευμα τη νίκη της προσφυγιάς, που έχει μάθει να μη σκύβει το κεφάλι. Έχει διοργανώσει το καλύτερο Final 4 της Ιστορίας με δικά της έξοδα, προβάλλοντας ξανά την Ελλάδα και τις εγκαταστάσεις της, και απέδειξε, ότι οι Έλληνες μπορούν να διοργανώσουν ένα άρτιο αθλητικό τουρνουά, μέσα σε 19 ημέρες. Με λίγα λόγια ως οργανισμός έχουμε πληρώσει εκατομμύρια από την τσέπη μας για να διαφημίσουμε το άθλημα. Εσείς πληρώνεστε για να δυσφημείτε το άθλημα!

Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι θα δώσουμε τη μάχη μας για να επικρατήσει η αξιοκρατία και το δίκαιο. Εμείς δεν θα αποχωρήσουμε. Θα μείνουμε εδώ. Θα παλέψουμε στο φως. Εσείς θα αποχωρήσετε, από το μπάσκετ.

Καλούμε τους οπαδούς μας να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και τον τίμιο αγώνα μας. Τους καλούμε να μην παρασυρθούν και μην απαντήσουν σε προκλήσεις όλων όσοι έχουν μάθει να απεργάζονται σενάρια στο σκοτάδι. Τους καλούμε να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα. Μόνο υπερηφάνεια πρέπει να νιώθουν οι οπαδοί της ΑΕΚ για όσα έχουμε πετύχει έως σήμερα και όσα θα πετύχουμε στο μέλλον. Μόνο υπερηφάνεια πρέπει να νιώθουν για τον αγώνα, που δίνουμε και για τον αγώνα, που θα δώσουμε μέχρι την τελική δικαίωση.

Η ΑΕΚ ΒC θα συνεχίσει αυτό το μοναχικό αγώνα με κάθε νόμιμο μέσο, σεβόμενη την Ιστορία της και τη συμβολή της στη διαρκή προβολή του ελληνικού μπάσκετ έως τα πέρατα του κόσμου, εντός και εκτός παρκέ.

Φίλοι και Φίλες της ΑΕΚ,

Η ΑΕΚ ξαναέγινε "Βασίλισσα". Το διαχρονικό λαϊκό σύνθημα - απαίτηση στην εποχή της αναγέννησης σύντομα έγινε πραγματικότητα. Με την ίδια δυναμική και την ίδια διάθεση, αλλά κυρίως με τις ίδιες αξίες και την ίδια φιλοσοφία, που συνιστούν για μας στάση ζωής θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε, με στόχο πάντα τις κορυφές.

ΑΕΚ ΒC».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED