ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ζούρος: «Σε κρίσιμα σημεία "μιλάει" η αυταπάρνηση»

ΑΕΚ - Περιστέρι Winmasters 90-91παρ.

Ζούρος: «Σε κρίσιμα σημεία "μιλάει" η αυταπάρνηση»

Ζούρος: «Σε κρίσιμα σημεία "μιλάει" η αυταπάρνηση»

Ο Ηλίας Ζούρος στάθηκε στον χαρακτήρα των παικτών του, μετά τη νίκη του Περιστερίου Winmasters επί της ΑΕΚ στην παράταση (90-91).

Ο προπονητής της ομάδας των Δυτικών Προαστίων είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να ευχηθώ στην ΑΕΚ καλή επιτυχία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από την πλευρά μας, θέλουμε να βελτιωθούμε πολύ περισσότερο. Δυστυχώς, σήμερα είχαμε τον τραυματισμό του Βασιλόπουλου στη διάρκεια του παιχνιδιού που δεν βοήθησε στο τέλος, αλλά και του Γκρέι. Παρόλα αυτά, είμαστε ομάδα. Όλοι είναι αγαπημένοι. Μερικές φορές τα κερδίζεις κάποιες τα χάνεις. Είναι νωρίς για πρωτάθλημα και Ευρώπη».

Για την τελευταία επίθεση σχολίασε: «Η επίθεσή μας ήταν να "τρυπήσει" την άμυνα και εάν ερχόταν παίκτης, να έδινε πάσα. Δεν είναι η τελευταία επίθεση που κέρδισε το ματς. Ένα ματς όταν φτάνει σε τέτοιο σημείο, το "παίρνει" η αυταπάρνηση. Τα παιδιά έδειξαν στοιχεία και πάλεψαν, μέσα από δύσκολες συνθήκες. Ο Μόουζες δεν έπρεπε να παίξει τόσο πολύ. Δυστυχώς, χρησιμοποιήθηκε παραπάνω. Δείξαμε καλά στοιχεία ως ομάδα».