ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Λιμνιάτης: «Το Περιστέρι είχε τα μεγάλα σουτ, εμείς όχι»

ΑΕΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ WINMASTERS 90-91παρ.

Λιμνιάτης: «Το Περιστέρι είχε τα μεγάλα σουτ, εμείς όχι»

Λιμνιάτης: «Το Περιστέρι είχε τα μεγάλα σουτ, εμείς όχι»

Ο Γιώργος Λιμνιάτης βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου, αντί του Ηλία Παπαθεοδώρου, και μίλησε για την ήττα (90-91) από το Περιστέρι Winmasters.

Ο assistant coach της ΑΕΚ είπε αρχικά: «Ξέραμε πριν το ματς ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα σοβαρή και με αρχές, που είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, με παιδιά έμπειρους Έλληνες και ξένους με παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα και καλλιεργείται από ένα εξαιρετικό προπονητικό σταφ. Για 12 λεπτά, μέχρι να πάρουμε την διαφορά στο ημίχρονο, ήμασταν παγιδευμένοι στην άμυνα του Περιστερίου. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με μία πάσα, δεν είχαμε κυκλοφορία. Πήραμε 18 τρίποντα και 15 δίποντα στο πρώτο μέρος. Παρόλο που είχαμε διαφορά, ο τρόπος που λειτουργήσαμε δεν ήταν αυτός που θέλαμε. Το κρίσιμο σημείο ήταν πως όποτε ξεφεύγαμε, το Περιστέρι επέστρεφε και δεν κρατήσαμε την διαφορά, γιατί για τόσο κλειστό παιχνίδι οι 5-7 πόντοι είναι διαφορά. Δεν λειτουργήσαμε όπως πρέπει, για να κρατήσουμε την διαφορά και δώσαμε την ευκαιρία στο Περιστέρι να επανέλθει. Ήταν θέμα μέρας, τύχης και ικανότητας, αλλά τα παιχνίδια που κρίνονται στον πόντο, κρίνονται από μεγάλα σουτ, το Περιστέρι τα είχε, εμείς όχι, κι όπως είδατε, ο Σμιθ έβαλε το νικητήριο».

Για την τελευταία φάση: «Αν προσέξατε ήταν ο Γιαννόπουλος πάνω του και στο ξεμαρκάρισμα έπεσε κάτω. Ένας παίκτη σαν τον Σμιθ, αθλητικός, μπορεί να τρέξει άνετα το γήπεδο. Είπαμε να αντιμετωπίσουμε όποια κατάσταση με αλλαγές. Αν ο Χάρης δεν είχε πέσει κάτω, θα ήμασταν σε μια πιο νορμάλ κατάσταση».

Για την τελευταία επίθεση της ΑΕΚ: «Είχαμε πει πως θα πάμε σε επίθεση να προκαλέσουμε την αλλαγή, να "χτυπήσουμε" τον Χάτσερ. Θέλαμε να πάμε στο "1 εναντίον 1". Αποφασίσαμε πιο νωρίς. Αυτά συμβαίνουν».

Για τη διαιτησία: «Δεν είναι δικιά μου δουλειά να σχολιάσω Θα σχολιαστεί από τους ανθρώπους που πρέπει να σχολιάσουν την διαιτησία σε τέτοιες καταστάσεις».

Για το αν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο στην ομάδα: «Οι ομάδες του Ηλία δεν είναι ομάδες που έχουν μονόπλευρη ανάπτυξη. Αυτό είναι και η φιλοσοφία όλου του σταφ. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε δημιουργήσει μια κατάσταση που δεν είμαστε προβλέψιμοι. Στο ματς με την Ορτέζ δεν θα το λέγατε αυτό. Το αποτέλεσμα βγάζει και ανάλογο συμπέρασμα. Δεν είμαστε ομάδα με ένα τρόπο ανάπτυξης».

Για τον Σλότερ: «Ήμασταν άτυχοι σε αυτό το κομμάτι του τραυματισμού του. Απείχε μεγάλο διάστημα, με τις προπονήσεις θα μας δώσει πράγματα αντίθετα με τους άλλους ψηλούς μας».

Για το 1-3 της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και τι πίεση δημιουργεί: «Όλοι έχουμε καταλάβει σε ποια ομάδα έχουμε έρθει. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα κι έχει στόχους. Όταν έχεις αρχές κι εμπιστοσύνη στον τρόπο που δουλεύεις, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτό το διάστημα. Έχουμε αρχή, μέση και τέλος και όταν υπάρχει αυτό, θα έρθει και αυτό που περιμένουμε όλοι μας».

Για τον Κακλαμανάκη και τον ώμο του: «Ο Κακλαμανάκης είναι καλά».