Κουτσούμπας: «Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε στη ψυχολογία»

Gazzetta team
Κουτσούμπας: «Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε στη ψυχολογία»

bet365

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Πανιωνίου, Χρήστος Κουτσούμπας σχολίασε τη σπουδαία νίκη επί του Ρεθύμνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας γιατί προερχόμαστε από μια δύσκολη εβδομάδα, όπου είχαμε και κάποιες αλλαγές, άλλαξε ο προπονητής μας. Προσπαθήσαμε τις λίγες μέρες που είχαμε να προετοιμαστούμε, να βάλουμε 1-2 καινούργια στοιχεία, να τους εμψυχώσουμε και να δουλέψουμε στην ψυχολογία τους. Είχαμε και την προσθήκη του Σάμουελς και προσπαθήσαμε να πάμε το παιχνίδι με λίγο διαφορετικό τρόπο, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως και τα καταφέραμε.

Η αντίπαλη ομάδα ξέραμε ότι είναι επίσης σε δύσκολη θέση, όπως ήμασταν κι εμείς πριν τον αγώνα, μια ομάδα με κοινούς στόχους, η οποία όμως στηρίζεται αποκλειστικά στους ξένους, οπότε θεωρήσαμε ότι εκεί θα ήταν ένα κομμάτι που θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Αμυντικά έπρεπε να βελτιωθούμε και νομίζω δείξαμε βελτίωση σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού.

Όσον αφορά το κομμάτι της επίθεσης, προσθέτοντας 2-3 κινήσεις, μέσα από τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά των παικτών, προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε και να βγάλουμε κάποια καλάθια στην επίθεση.

Αναφορικά στη συνέχεια για εμάς, ενώ είναι μακρύς ο δρόμος στο πρωτάθλημα, είναι δύσκολη. Είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι, δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Σίγουρα μπορούμε να βελτιώσουμε και πρέπει να βελτιώσουμε διάφορα στοιχεία του παιχνιδιού μας και στις δύο πλευρές του γηπέδου, σε άμυνα και επίθεση.

Σήμερα είχαμε και τη βοήθεια του τεχνικού μας συμβούλου (σ.σ. Γιώργος Σκαραφίγκας). Από τη Δευτέρα (21/10) η διοίκηση θα κάνει πιθανόν κάποιες κινήσεις από όσο γνωρίζω ώστε να ενισχυθεί το τιμ και από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε με κύριο σκοπό όσο πιο γρήγορα γίνεται να κάνουμε τις απαραίτητες νίκες ώστε η ομάδα να νιώσει πιο καλά και να επιδιώξουμε κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα