Βετούλας: «Κομβικός Χαραλαμπόπουλος, "κλειδί" τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Βετούλας: «Κομβικός Χαραλαμπόπουλος, "κλειδί" τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας στάθηκε στους παίκτες του Ιωνικού που ήρθαν από τον πάγκο κόντρα στον Άρη, ενώ ανέφερε πως ο Χαραλαμπόπουλος ήταν κομβικός στην επίθεση.

Ο Ιωνικός πήρε το διπλό μέσα στο Νick Galis Hall κόντρα στον Άρη και ο Νίκος Βετούλας τόνισε πως οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν πολύ όταν η μπάλα έκαιγε.

«Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου ασχέτως του ότι δεν ήταν στο επίπεδο που θα ήθελε ο κόουτς. Είναι μεγάλη η απώλεια του Μόρις για τον Άρη. Είχαμε αυτή την ευκαιρία. Προσπαθήσαμε μέσα από την άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και το καταφέραμε. Θέλαμε να ελέγξουμε το σουτ του Γκετσεβίτσιους κι έτσι φάγαμε καλάθια στο πρώτο ημίχρονο. Το βελτιώσαμε και μας βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Κομβικός ήταν στην επίθεση ο Χαραλαμπόπουλος αλλά όλα τα παιδιά βοήθησαν. Κλειδί ήταν τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο όταν η μπάλα έκαιγε όπως ο Κώττας και ο Μπατής. Πήραμε τη διαφορά μέσα από την άμυνα, θα έπρεπε όμως να κερδίσουμε πιο εύκολα. Εύχομαι στον Άρη λιγότερες ατυχίες στο μέλλον», ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα