Μπόγρης: «Η ζωή είναι για να την ζήσουμε, όχι για να την εξηγήσουμε»

Μπόγρης: «Η ζωή είναι για να την ζήσουμε, όχι για να την εξηγήσουμε»

Gazzetta team
Μπόγρης: «Η ζωή είναι για να την ζήσουμε, όχι για να την εξηγήσουμε»

bet365

Ο Γιώργος Μπόγρης επέστρεψε με νέο... απολαυστικό blog όπου αυτή τη φορά ασχολήθηκε με όσα πρέπει να έχει ένας άντρας στην ντουλάπα του αυτή την περίοδο του χρόνου!

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Γεια σε όλη την παρέα,

Ακόμα μια βδομάδα που τα λέμε από εδώ.

Μετά από μια βδομάδα μακριά από την Πάτρα μας κ δύσκολα ματς επιστρέφουμε στην έδρα μας να παίξουμε ένα δύσκολο ματς με μια ομάδα που θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, τον Κολοσσό Η Ηotels.

Για εμάς είναι ένα ματς που θα μας επαναφέρει στα νικηφόρα αποτελέσματα και επίσης, μην ψαρώνετε, δεν πρόκειται να μιλήσουμε μπασκετικά.

Σήμερα και αφού οι πρώτες βροχές ήρθαν σκέφτηκα να πούμε για το τι πρέπει να έχει ένας άντρας στην ντουλάπα του αυτή την περίοδο του χρόνου.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν

1-ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
Ότι πιο σημαντικό στην αντρική γκαρνταρόμπα. Η αρχή και το τέλος.
Θέλουμε κάτι διαχρονικό, απλό (γιατί το απλό είναι και το πιο Στυλάτο πάντα) και άνετο. Αν και λάτρης της φόρμας χωρίς το σωστό τζιν παντελόνι δε σεβόμαστε την γκαρνταρόμπα μας.
Γι αυτό θα προτείνω το brand G-STAR που προσφέρει στυλ κι άνεση μαζί για όλες τις ώρες της ημέρας! Αγαπημένο χρώμα για αυτή τη περίοδο το γκρι.

2- T-SHIRTS
Δεύτερο πιο σημαντικό πράγμα σε κάθε αντρική ντουλάπα. Μπορούμε να το έχουμε σε πολλές επιλογές και χρώματα.
Οικονομικό, σε καλή ποιότητα και να ταιριάζει στον σωματότυπο μας.
Κατά προτίμηση μονόχρωμο που να μη φαίνεται ούτε το brand κάπου γιατί όπως είπαμε το απλό είναι και το πιο Στυλάτο. (Βλ. Στιβ Μακουίν) Μας λύνει τα χέρια κάθε ώρα της μέρας είτε έχουμε να πάμε μια χαλαρή βόλτα είτε να πάμε ένα βραδινό ραντεβού. Brand που έχει βολέψει εμένα πολύ είναι το “the project garments”

3- SNEAKERS
Από το παπούτσι μας τι θέλουμε; Στυλ και άνεση. Μόνο ένα κομψό αθλητικό παπούτσι μπορεί να μας το δώσει αυτό.
Κατά προτίμηση λευκό ή μαύρο για να συνδυάζεται με όλα και όλες τις ώρες της ημέρας. Σίγουρα είναι κάτι που μπορούμε να βάλουμε την πινελιά μας και να πάμε το ντύσιμο σε άλλο επίπεδο, αλλά όπως λέμε συνέχεια το απλό είναι το σωστό! Φασαρία δεν θέλουμε στην καθημερινότητα μας γιατί να θέλουμε στο ντύσιμο μας. Αγαπημένο brand για μένα είναι τα adidas originals που σε βάθος χρόνου δεν με έχουν προδώσει ποτέ!!! Οικονομικά, απλά και άνετα. Τελευταία καψούρα τα adidas originals supercourt.

4- KNITWEAR
Για τις λίγο πιο κρύες μέρες της εβδομάδας τι πιο Στυλάτο, σικάτο και safe από μια πλεκτή ζακέτα! Απογειώνει το ντύσιμο και από casual sport το κάνει casual sick. Μια πινελιά που κάνει τη διαφορά χωρίς να το παρακάνεις κι φυσικά δε θα σε προδώσει πότε είτε έχει να κάνει με το κρύο είτε με το πόσο επίσημο είναι το ραντεβού σου.
Αγαπημένο brand τα combos knitwear
Ένα brand από την Θεσσαλονίκη που πραγματικά έχει πάει το θέμα ζακέτα σε άλλο επίπεδο!

5- JACKET
Ένα μπουφάν όλοι χρειαζόμαστε! Κυρίως για το κρύο αλλά κ για την πινελιά που θα αλλάξει ύφος σε όλο μας το ντύσιμο! Πόσο μάλλον αν είσαι ο τύπος που ξεκινάει από το σπίτι το πρωί και επιστρέφει αργά το βράδυ! Αγαπημένο brand “Alpha Industries” και ο δυνατός του κωδικός το bomber ή αλλιώς το μπουφάν του πιλότου. Σε όλα τα χρώματα, Θα μείνει πάντα στη ντουλάπα σου και θα σου δώσει την πινελιά που χρειάζεσαι είτε είσαι με την φόρμα σου είτε με το καλύτερο σου τζιν.

6- SUNGLASSES
Σαν άντρες τα αξεσουάρ που έχουμε είναι ελάχιστα όποτε θα σταθώ στο πιο σημαντικό. Τα γυαλιά ηλίου. Εκεί ανάλογα με το σχήμα προσώπου και το στυλ μας επιλέγουμε την πιο safe επιλογή που θα μπορούμε να την συνδυάσουμε με τα περισσότερα ντυσίματα μας και κάθε στιγμή της ημέρας. Αγαπημένο brand τα “lespecs” γαλλική φινέτσα, στυλ και πολλές επιλογές σε λογικές τιμές! Απλά κάνουν την διαφορά!

7- ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΣ
Υπάρχουν πολλά που μπορώ να γράψω ακόμα αλλά δεν υπάρχει λόγος να σας κουράσω, νομίζω τα πιο σημαντικά τα είπαμε. Μην ξεχνάτε ότι το στυλ καθενός είναι μοναδικό και ό,τι επιλογές κάνετε να τις στηρίξετε κι επίσης ότι χωρίς την καλή διάθεση και το χαμόγελό μας όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Το πως νιώθουμε βγαίνει προς τα έξω και το εισπράττουν όλοι!

Θα κλείσω λοιπόν με την αγαπημένη μου ατάκα όλα αυτά τα χρόνια!!

Η ζωή είναι για να την ζήσουμε, όχι για να την εξηγήσουμε!

Καλό σαββατοκύριακο»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα