Νέες επαφές μεταξύ Άρη και Χάροου

Νέες επαφές μεταξύ Άρη και Χάροου

Gazzetta team
Νέες επαφές μεταξύ Άρη και Χάροου

bet365

Ο Άρης μπήκε σε νέα διαδικασία επαφών με τον Ράιαν Χάροου καθώς ο πρώην παίκτης του Περιστερίου είναι ο ένας εκ των δύο υποψηφίων για να αντικαταστήσουν τον Γκάρι Τάλτον.

Οι «κίτρινοι» είχαν απορρίψει την περίπτωση του Χάροου, αλλά λίγο το χαμηλό ποσό που μπορούν να διαθέσουν για κάθε μήνα συνεργασίας και πολύ περισσότερο το γεγονός ότι είναι περιορισμένες οι επιλογές για το οικονομικό πλαίσιο που έθεσε ο Άρης, υποχρέωσαν σε αλλαγή στάσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις με τον Χάροου είναι σε εξέλιξη, παράλληλα γίνονται και μ’ έναν ακόμη παίκτη ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκε στην Ευρώπη και οριστική εξέλιξη αναμένεται εντός των επόμενων ωρών.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

BASKET LEAGUE NEWS FEED