Συνάντηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Συνάντηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Gazzetta team
Συνάντηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

bet365

Αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα σε μια ευρεία συζήτηση για τα θέματα της ομάδας.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωσή της… «Συνάντηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, σήμερα στο Δημαρχείο. Ευχαριστούμε για την αποδοχή, τη φιλοξενία & για το διαχρονικό ενδιαφέρον του. Η εθιμοτυπική συνάντηση, εξελίχθηκε σε μια γόνιμη συζήτηση για τον #PAOK & το μέλλον της ομάδας μπάσκετ». Ο κ. Ζέρβας δεν έκρυψε ποτέ εξάλλου την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, προέρχεται εξάλλου από τα σπλάχνα του συλλόγου, ενώ ο πατέρας του υπήρξε διοικητικό στέλεχος της ομάδας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED