Ραζής: «Έχουμε πεισμώσει»

Gazzetta team
Ραζής: «Έχουμε πεισμώσει»

bet365

Ο Χριστόφορς Ραζής μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή (12/10, 15:45) και υποστήριξε πως οι παίκτες του Ρεθύμνου έχουν πεισμώσει για μια νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Έχουμε πεισμώσει αρκετά

Καλησπέρα σε όλους.

Μία ακόμα δύσκολη εβδομάδα βρίσκεται προ των πυλών, έχοντας 3 παιχνίδια σε 7 ημέρες.

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα πεπραγμένα και την ήττα από το Περιστέρι. Δυστυχώς, μετά την κακή μας εμφάνιση στην πρώτη αγωνιστική, για άλλο ένα παιχνίδι παρουσιάσαμε ένα πολύ κακό πρόσωπο γνωρίζοντας τη 2η σερί ήττα.

Σαφώς και οι δύο αυτές ήττες φανερώνουν τις αδυναμίες μας, κομμάτια του παιχνιδιού μας που θέλουμε να βελτιώσουμε εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις προκειμένου να διορθώσουμε τα λάθη μας και να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Αυτό μας έχει πεισμώσει αρκετά και δε θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις κακές εμφανίσεις και τις ήττες.

Αύριο θα αντιμετωπίσουμε τον Ηρακλή σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι το Ιβανώφειο. Σαφώς το φαβορί είναι οι γηπεδούχοι, διαθέτοντας μία από τις πιο θερμές έδρες, όπως διαπιστώσαμε στο τελευταίο του ματς, αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να μας αγχώσει. Αυτό που κοιτάμε πρωτίστως είναι η δική μας δουλειά και το πως θα εμφανιστούμε καλύτεροι και πιο δυνατοί για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο.

Άλλωστε όπως έχουμε με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, αυτό που θέλουμε να μας χαρακτηρίζει σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς είναι η διεκδίκηση της νίκης σε όλους τους αγώνες, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στον Ηρακλή να βάλει στην "εξίσωση" τον κόσμο και να επηρεαστούμε από την επιθετική του άμυνα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα