Παπανικολόπουλος: «Να βγάλουμε πολλή ενέργεια στο γήπεδο»

Παπανικολόπουλος: «Να βγάλουμε πολλή ενέργεια στο γήπεδο»

Gazzetta team
Παπανικολόπουλος: «Να βγάλουμε πολλή ενέργεια στο γήπεδο»

bet365

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Περιστερίου Winmasters για τον αγώνα του Σαββάτου (12/10, 15.45, ΕΡΤ2 BL Show/ERTPLAY) με τον Πανιώνιο στο κλειστό «Α. Παπανδρέου» για την 3η αγωνιστική της EKO Basket League.

O βοηθός προπονητής του Ηλία Ζούρου, Νίκος Παπανικολόπουλος, πριν από το ματς ανέφερε: «Παίζουμε με μια καλή ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος, που έχει έμπειρους Έλληνες παίκτες και ξένους που έχουν έναν συνδυασμό εμπειρίας από την Ευρώπη, αλλά και νέους με ταλέντο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Χρειάζεται να βγάλουμε μεγάλη ενέργεια στο γήπεδο, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα και να διαχειριστούμε το γεγονός ότι έχουμε τον πρώτο λόγο σ’ αυτή την αναμέτρηση».

Για τον κόσμο του Περιστερίου ανέφερε: «Θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας, να βοηθήσουν με την παρουσία τους και να μας δώσουν την ώθηση που χρειάζεται για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα