Ήφαιστος: Τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Gazzetta team
Ήφαιστος: Τα εισιτήρια με ΑΕΚ

bet365

Ο Ήφαιστος υποδέχεται την ΑΕΚ (12/10, 15:45) για την 3η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League και η ομάδα της Λήμνου ενημέρωσε τους φίλους της για τα εισιτήρια.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ήφαιστος για τα εισιτήρια του ματς με την ΑΕΚ

Τα εισιτήρια με την ΑΕΚ

Μετά από δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην ΕΚΟ Basket League ο Ήφαιστος Λήμνου προετοιμάζεται να υποδεχτεί την ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και σε θέλει δίπλα του στο «Νίκος Σαμαράς»! Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει πώς από σήμερα Τετάρτη (09/10) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (12/10, 15:45) και η γενική είσοδος είναι στα 20 ευρώ ενώ τα εισιτήρια VIP κοστίζουν 35 ευρώ.

Ειδικές Εκπτώσεις

Με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας, για τις ακόλουθες κατηγορίες, η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 10 ευρώ:

– Φοιτητές

– Στρατιωτικοί

– Άνεργοι

Σημεία διάθεσης των εισιτηρίων

* Στο κατάστηµα «Sports House», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας ‪22540 26025‬).

*Τηλεφωνικά: 6945055095 (Χρήστος Τζάτζαλος)

Για την αγορά των εισιτηρίων

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.

Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες (13:45) πριν από την έναρξη του αγώνα. Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο.

Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα