Βετούλας: «Η χρονιά να κλείσει με χαμόγελα για τον Ιωνικό Νικαίας»

Gazzetta team
Βετούλας: «Η χρονιά να κλείσει με χαμόγελα για τον Ιωνικό Νικαίας»

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ιωνικού Νικαίας έκανε ο Νίκος Βετούλας.

Ο νέος κόουτς του Ιωνικού επέστρεψε σε ένα περιβάλλον που γνωρίζει καλά από την περσινή, επιτυχημένη παρουσία του. Το απόγευμα της Δευτέρας (7/10), οι παίκτες προπονήθηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του, στον «Πλάτωνα» κι εκείνος μίλησε για το νέο του ξεκίνημα.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα σε ένα γνώριμο περιβάλλον, στο οποίο πέρσι έζησα πολύ όμορφες στιγμές και κάναμε μια πορεία για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία» ανέφερε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού Νικαίας και πρόσθεσε για την πρόκληση που έχει μπροστά της η ομάδα: «Αρχής γενομένης απ' το ματς με τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να φτιάξουμε το κλίμα στην ομάδα και να μπούμε στο δρόμο των νικών. Ξεκίνησε μία εβδομάδα προπονήσεων, στην οποία θέλουμε να δούμε συγκέντρωση και αγωνιστική ετοιμότητα από την πλευρά των παικτών».

Ο Νίκος Βετούλας έχει ασφαλώς παρακολουθήσει τα, μέχρι τώρα, παιχνίδια του Ιωνικού και έχει εμπιστοσύνη στο σύνολο που διαθέτει: «Το ρόστερ μας είναι αρκετά ποιοτικό και είναι σημαντικό ότι συνδυάζει ταλαντούχους παίκτες με αθλητές που έχουν εγνωσμένη προσωπικότητα κι εμπειρία. Θα χρειαστεί να φτιάξουμε την ψυχολογία, ώστε η ομάδα να αποδώσει πλέον αυτό που πραγματικά μπορεί».

Κλείνοντας, ο Πατρινός προπονητής ευχήθηκε «να έχουμε και φέτος μια χρονιά που θα κλείσει με χαμόγελα και με μια εικόνα που θα έχει αφήσει ευχαριστημένους τους φιλάθλους του Ιωνικού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα