Λεντέι για την απόσυρση του Ολυμπιακού: «Δεν μού άρεσε, αλλά δεν το ελέγχαμε εμείς»

Gazzetta team
Λεντέι για την απόσυρση του Ολυμπιακού: «Δεν μού άρεσε, αλλά δεν το ελέγχαμε εμείς»
Ο Ζακ Λεντέι μίλησε σε λιθουανικό μέσο ενημέρωσης και ρωτήθηκε για τις στιγμές που έζησε στον Ολυμπιακό, με την αποχώρηση της ομάδας από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και εν συνεχεία με την απόσυρση της ομάδας από την Basket League.

Ο Αμερικανός σέντερ, που φορά πλέον την φανέλα της Ζαλγκίρις, έδωσε συνέντευξη στο λιθουανικό «15min.lt» και ρωτήθηκε για όσα πέρασε στα ελληνικά παρκέ και την διαμάχη Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Για την αποχώρηση της ομάδας του από τον ημιτελικό Κυπέλλου με το «τριφύλλι» και την απόσυρση από την Α1, σχολίασε σχετικά: «Ήταν μια τρέλα! Δεν μού άρεσε καθόλου, γιατί ήθελα πάρα πολύ να παίξω. Αλλά τέτοια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Δεν ήταν αποφασή μας. Όταν προσπάθησα να ρωτήσω για να μάθω, μπερδεύτηκα ακόμα πιο πολύ, επειδή γινόντουσαν πάρα πολλά. Ήταν δύσκολο για μένα, καθότι μαχητής.

Δεν έδινα προσοχή στο παρασκήνιο, πήγα εκεί για να παίξω μπάσκετ. Προσπαθώ να δίνω σημασία σε αυτά που μπορώ να ελέγξω. Αυτή είναι η αρχή μου, να δουλεύω σκληρά, να ιδρώνω, να βλέπω βίντεο και να κάνω το οτιδήποτε για τη νίκη.

Έμεινα στην ομάδα όλο το χρόνο και έκανα ό,τι μου ζήτησαν. Άφησα εκεί το σώμα και την ψυχή μου. Είχα καλή σχέση με τους συμπαίκτες μοτ και με βοήθησαν πολύ. Θα πάρω τα παραδείγματά τους για το μέλλον».

Όσο για την Ζαλγκίρις, υποστήριξε: «Μίλησα με τον Τουπάν και μου είπε πως είναι ο κόουτς. Αλλά δεν έδωσα έμφαση σε αυτό. Οι κορυφαίοι παίκτες δεν φοβούνται να κοουτσαριστούν. Οι καλύτεροι παίκτες στην Ευρώπη μπορούν να προπονηθούν υπό τις οδηγίες όλων. Είναι ωραία που είμαι εδώ και γνωρίζω νέους ανθρώπους. Θέλω να παλέψω για τίτλους εδώ. Αυτός είναι ο στόχος μου. Ο προπονητής με χρησιμοποιεί όπως πρέπει, για να νικήσει η ομάδα. Έχω σπουδαίους συμπαίκτες, που με ψάχνουν στο γήπεδο και τους ψάχνω και εγώ. Έχουμε ενέργεια και παλεύουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Όσο ακούμε τον προπονητή όλα θα πάνε καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα