Φλεβαράκης: «Η ομάδα χρειάζεται υπομονή»

Gazzetta team
Φλεβαράκης: «Η ομάδα χρειάζεται υπομονή»

bet365

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για τον αυριανό (5/10,16:15) αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα και ζήτησε τη νίκη για να αφιερωθεί στους έξι αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών.

«Περιμένουμε με ανυπομονησία, θέλουμε τη νίκη και να τους αφιερώσουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Κώστας Φλεβαράκης και αναφέρθηκε στα στοιχεία του παιχνιδιού που θέλει να αποκτήσει η ομάδα του. «Θέλουμε να βρούμε ισορροπία στο τακτικό και ενεργειακό κομμάτι, να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια και να έχουμε καλύτερες επιλογές. Τα παιδιά ανταποκρίνονται σ’ αυτά που ζητάμε».

Ρωτήθηκε για το κλίμα στην ομάδα μετά την ήττα στο παραδοσιακό ντέρμπι από τον Άρη. «Η απογοήτευσή μας έχει ξεπεραστεί. Η ομάδα πρέπει να παλεύει σε κάθε αγώνα ανεξαρτήτων συνθηκών. Ήταν σημαντικό το ότι ξεπέρασε την κακή δεύτερη περίοδο όπου εκεί μέτρησε και το ότι είχαμε ελάχιστες πληροφορίες για τον αντίπαλο, οι δύσκολες συνθήκες και οι πολλές διακοπές. Ασχοληθήκαμε με τα λάθη που κάναμε τα οποία εκτιμώ ότι είναι ο οδηγός μας για τα επόμενα παιχνίδια», απάντησε.

Σχετικά με τη Λάρισα, αλλά και την κριτική που υπήρξε για το επίπεδο της ομάδας, είπε: «Έχουμε εικόνα από τη Λάρισα, είναι μια ομάδα με πολύ έμπειρα και ποιοτικά παιδιά στην περιφέρεια όπως είναι ο Σκότι Ρέινολντς και της αρέσει να τρέχει στο γήπεδο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να έχουμε καλές επιστροφές. Εμείς θα πρέπει να ξέρουμε πότε πρέπει να τρέξουμε και πότε όχι. Η ομάδα χρειάζεται υπομονή, είναι λογικό να υπάρχει κριτική, συνεχίζω να πιστεύω όμως ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα