Μαρκόπουλος: «Δεν περίμενα να αντέξουμε 45 λεπτά»

Gazzetta team
Μαρκόπουλος: «Δεν περίμενα να αντέξουμε 45 λεπτά»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τις αντοχές του…

Ο προπονητής του Άρη υποστήριξε αρχικά ότι… «θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Άρη για την προσέλευσή τους και την βοήθειά τους, την ενέργεια που έδωσαν στον κόσμο. Πριν τον αγώνα, θα έλεγα ότι δεν μπορούμε να αντέξουμε παιχνίδι 45 λεπτών γιατί δεν είμαστε έτοιμοι για τόσο σκληρό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ γιατί μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, στηρίχθηκε στους Μαργαρίτη-Τσόχλα και ανέβηκε πολύ ο Σμιθ ο οποίος επίσης μας προκάλεσε πρόβλημα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί υπερέβαλαν εαυτούς. Ο Τάλτον έπαθε δύο κράμπες, συνέχισε το παιχνίδι… Η νίκη είναι το επιστέγασμα και πιστεύω ότι αν ενισχυθεί η προσπάθειά μας θα φτάσουμε σ’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε, μια ανταγωνιστική ομάδα».

Σε ερώτηση για την ανετοιμότητα της ομάδας του και τις λίγες προπονήσεις. «Παίζει ρόλο η αξία του παίκτη και οι παραστάσεις που έχουν και φυσικά το πόσο αντέχει. Είδατε ότι έπαιξαν περισσότερο οι παίκτες που είναι καιρό στην ομάδα. Παρόλο αυτά πιστεύω ότι αν αυτή η ομάδα μπορέσει να μονταριστεί και να μην έχεις τα σκαμπαναβέσματα που έχουμε».

Σχετικά με την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε στο γήπεδο κι αν επηρέασε τους παίκτες του απάντησε… «όταν μπαίνεις στο παιχνίδι δεν καταλαβαίνεις τίποτε». Ρωτήθηκε επίσης για την τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας. «Υπήρχε εντολή να μη γίνει φάουλ στον αέρα, αλλά να γίνει όταν πιάσει ο παίκτης του ΠΑΟΚ την μπάλα. Έγιναν αλλαγές και δεν έγινε το φάουλ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα