Τσαϊρέλης: «Οδηγός μας ο κόσμος της Λήμνου»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τσαϊρέλης: «Οδηγός μας ο κόσμος της Λήμνου»!

bet365

Ο Ήφαιστος Λήμνου υποδέχεται στην πρεμιέρα της Basket League το Ρέθυμνο (28/9, 15:45) και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης στάθηκε στον κόσμο του νησιού που έχει αγκαλιάσει την ομάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Καλησπέρα σε όλους,

Φτάσαμε λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ της πρώτης αγωνιστικής στην Basket League κι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Ρέθυμνο. Όπως κάθε πρεμιέρα, έτσι και αυτή θέλει την απόλυτη προσοχή μας, ώστε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα.

Δουλέψαμε πολύ σκληρά στη διάρκεια της προετοιμασίας και παρά τα προβλήματα με τους τραυματισμούς τα οποία μας παρουσιάστηκαν, δεν χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Θ' αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει ενθουσιασμό και πρέπει μέσα από την άμυνα μας να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού.

Πέρα από την τακτική την οποία μας έχουν αναλύσει οι προπονητές μας, είναι πολύ σημαντικό να παρουσιαστούμε έτοιμοι να παλέψουμε και να έχουμε υπομονή στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Προσωπικά ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο κλειστό "Νίκος Σαμαράς" που πέρσι ήταν κατάμεστο σε κάθε αγώνα και όλοι οι συμπαίκτες μου θέλουν ν’ αγωνιστούν μπροστά σε αυτό το κοινό. Ο κόσμος της Λήμνου μάς έχει αγκαλιάσει και θα είναι οδηγός μας, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο και θα κάνουμε τα πάντα για να είναι χαρούμενοι.

Καλή σεζόν με υγεία σε όλους και καλό μπάσκετ χωρίς βία»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα