Μαρκόπουλος: «Να μετουσιώσουμε αυτό που πετύχαμε» (vid)

Μαρκόπουλος: «Να μετουσιώσουμε αυτό που πετύχαμε» (vid)

Gazzetta team
Μαρκόπουλος: «Να μετουσιώσουμε αυτό που πετύχαμε» (vid)

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην απελευθέρωση του Άρη από τον δεσμό των ban, αναφέρθηκε επίσης και στην επιστροφή του στον Άρη.

Ο 70χρονος τεχνικός υποστήριξε αρχικά ότι… «το Πρωτάθλημα έχει δυναμώσει. Είναι μεγάλη επιτυχία για τον Άρη ότι απελευθερώθηκε από τα δεσμά που είχε και μπορεί να πάρει ελεύθερα τον κάθε παίκτη. Τώρα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να μετουσιώσουμε αυτό που καταφέραμε. Έχουμε έναν αγώνα δρόμου για να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οι παίκτες σίγουρα βρίσκονται αρκετά πίσω αγωνιστικά, αλλά είναι στον καθένα να πιέσει τον εαυτό του ώστε να συντομεύσει το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί. Ο κόσμος του Άρη έχει συνηθίσει να βλέπει επιτυχίες και θέλει αποτελέσματα».

Ρωτήθηκε για το πόσο εύκολο είναι να φεύγει κάποιος από τον ΠΑΟΚ και να πηγαίνει στον Άρη. «Είχα πάει και από τον Ηρακλή στον ΠΑΟΚ. Ανεξαρτήτως του ανταγωνισμού που υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των δύο ομάδων, ο προπονητής είναι επαγγελματίας, οφείλει να κάνει τη δουλειά του», απάντησε και κατέληξε. «Ελπίζουμε ότι θα κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Οι παίκτες παρότι ήρθαν με καθυστέρηση είναι καλοί και πιστεύω ότι θα βρεθούμε μεταξύ μας σε μικρό χρονικό διάστημα».

Μποχωρίδης: «Να δώσουμε χαρά στον πληγωμένο κόσμο μας»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στάθηκε στο γεγονός ότι ο Άρης είναι μια καινούργια ομάδα, αλλά και στην ανάγκη ικανοποίησης του κόσμου. Ο αρχηγός του Άρη αναφέρθηκε αρχικά στο ντέρμπι (29/9) με τον ΠΑΟΚ λέγοντας ότι… «είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, μη ξεχνάμε όμως ότι η ομάδα βρέθηκε πριν από 2-3 ημέρες οπότε έχουμε να διαχειριστούμε μια δύσκολη κατάσταση». Ερωτηθείς για το πώς αισθάνεται ένας αθλητής που προπονείται στο Nick Galis Hall, απάντησε… «είναι ιδιαίτερο να κάνεις προπόνηση σ’ ένα γήπεδο όπου από πάνω σου είναι η φανέλα του Νίκου Γκάλη και τόσα λάβαρα. Είναι κάτι διαφορετικό. Όλα τα παιδιά νιώθουν τον ίδιο. Αυτό είναι κίνητρο όπως και να δώσουμε χαρά στον πληγωμένο κόσμο μας ο οποίος πέρασε πολλά στα τελευταία χρόνια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα