Παρουσία Γουλιέλμου η προπόνηση του Άρη

Παρουσία Γουλιέλμου η προπόνηση του Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Παρουσία Γουλιέλμου η προπόνηση του Άρη

bet365

Με νέο πρόσωπο τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς και παρουσία του Δημήτρη Γουλιέλμου έγινε η σημερινή (19/9) προπόνηση του Άρη.

Η συμφωνία με τον Μαυροβούνιο σέντερ είναι δεδομένη και προβλέπει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Ντραγκίτσεβιτς θα πάρει τη θέση του Τζόρτζε Γκάγκιτς, ανεξαρτήτως του ότι δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του Σέρβου σέντερ καθώς οι δύο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει επί της αποζημίωσης. Όπως σημείωσε η ΚΑΕ Άρης στην ενημέρωσή της… «παρουσία του Μεγαλομετόχου της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Δημήτρη Γουλιέλμου πραγματοποιήθηκε η σημερινή (19/09) απογευματινή προπόνηση της ομάδας μας».

Δεδομένου του ότι αύριο (20/9) θα ενσωματωθεί στην ομάδα ο Βαγγέλης Σακελλαρίου και ουσιαστικά θα ενεργοποιηθεί η (προ εβδομάδων) συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, πλέον μένει να γίνει και η τελευταία κίνηση ούτως ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Το πλάνο περιλάμβανε τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, ωστόσο τις δύο πλευρές χωρίζει σημαντική οικονομική διαφορά. Υπό αυτές τις συνθήκες, το πιθανότερο είναι να κινηθεί ο Άρης για την απόκτηση ενός combo guard και φυσικά να κλείσει το ρόστερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα