Νέα επαφή και κρίσιμες ώρες για Πετσάρσκι

Νέα επαφή και κρίσιμες ώρες για Πετσάρσκι

Βασίλης Βλαχόπουλος
Νέα επαφή και κρίσιμες ώρες για Πετσάρσκι

bet365

Με πρωτοβουλία της πλευράς του Μάρκο Πετσάρσκι, άνοιξε νέος κύκλος επαφών και μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί αν ο 19χρονος φόργουορντ/σέντερ θα συνεργαστεί με τον Άρη.

Οι «κίτρινοι» δεν είναι αρνητικοί στην προοπτική συνεργασίας με τον Πετσάρσκι, αρκεί να γίνει με τον σωστό τρόπο. Αντιλαμβάνονται τον προβληματισμό του αθλητή λόγω του ρόλου και του χρόνου συμμετοχής που είχε σε άλλες ομάδες αλλά και την άποψή του ότι ο τρόπος χρησιμοποίησής του, ουσιαστικά ύψωσε ανάστημα στην εξέλιξη της καριέρας του. Από την άλλη πλευρά, εξυπηρετώντας τις συνθήκες ισότητας μεταξύ των παικτών, δεν μπαίνουν σε διαδικασία συζήτησης περί εγγυημένου χρόνου συμμετοχής και ρόλου και δεν θα μπορούσαν να το κάνουν από τη στιγμή που η συζήτηση γίνεται για συμβόλαιο ενός έτους και όχι για μακροχρόνια συζήτηση. Ούτε μπορούν να βάλουν στη ζυγαριά την υποθετική επέκταση της συνεργασίας (στα μέσα της χρονιάς) αν κι εφόσον οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους.

Αυτό ξεκαθάρισαν στις συζητήσεις που προηγήθηκαν και όλα έδειχναν ότι η περίπτωση συνεργασίας «ναυαγεί». Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε νεότερη επικοινωνία με πρωτοβουλία του πατέρα του αθλητή και πρώην παίκτη του Άρη, Μίροσλαβ Πετσάρσκι, με τον Σούλη Μαρκόπουλο, πράγμα που σημαίνει ότι το ζήτημα παραμένει ανοιχτό. Η άποψη του έμπειρου τεχνικού είναι ξεκάθαρη. Ο χρόνος συμμετοχής και ο ρόλος κερδίζονται κι εφόσον ο Μάρκο Πετσάρσκι (του οποίου το ταλέντο είναι αδιαμφισβήτητο) δεχθεί αυτό το «δόγμα», τότε θα δημιουργηθούν και οι προϋποθέσεις συνεργασίας.

Η «διαρροή» για το ban

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επικύρωση των μεταγραφικών κινήσεων είναι η άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. Επισήμως, η ΚΑΕ δεν αναφέρει το παραμικρό, ούτε ενημερώνει για τις κινήσεις της. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» έχουν στείλει τις συμφωνίες με όλους τους αθλητές (που είχαν προχωρήσει σε σχετική καταγγελία) στη FIBA και διαρρέει από την ΚΑΕ ότι μετά την αρχική άρση των δύο ban (σ. σ. Ντραγκίτσεβιτς, Μπάκνερ) είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα